Wednesday, 20 January 2016

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT SABAH


Alhamdulillah masa cuti balik sabah hari tu, dapat serahkan by hand Premium Beautiful pada customer Ika... actually customer ika neh kawan sekolah kakak ika since tadika sampai tingkatan 6.. 

sebab nak pakai Premium Beautiful, dia malu bila suami tegur badan dah 'besar'..  see even suami pun dah complain, so tak bermakna suami diam dia tak cakap apa-apa kan? betul tak? bila suami dah bersuara, jalan yang terbaik terus hubungi PB Expert yang bertauliah untuk dapatkan size sendiri k..

besides, akak neh ada masalah bongkok udang jugak tau, after delivered peranakan terturun tak dapat nak berurut sebab caeseran, so it must painful, right??


Happy bila ika serahkan by hand Premium Beuatiful, then fitting her, after pakai terus cakap sedap mencengkam dan tak rasa sesak... So hasilnya lepas pakai PB, nampak perubahan, baru pakai 5 minit dah nampak kesan, kalau dah pakai 5 hari? 5 minggu? 5 bulan?? InsyaAllah puas hati dan sentiasa sihat... 


So, After 5 Days, ika terus follow perkembangan, sebab she is an elementary teacher as guru Pendidikan Jasmani, so memang kenalah badan fit kan. kena banyak berlari.. dia kata, malu bila rakan guru yang lain suruh berlari tapi dia malu plak nak berlari...

so, dont worry kak, after pakai PB, boleh dah berlari satu badan, sebab salah satu keunikan PB is mempunyai 360 darjah kuasa regangan.. Jogging, Berenang, Gym, Zumba and aktiviti lasak, just pakai PB Corset neh.. sangat-sangat selesa.



Premium Beautiful Expert Sabah / Putrajaya / Puchong

                                   Zulaikah Aman 
                                    0138535825  
                              izzuqaanaqi.blogspot.com

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts