Wednesday, 20 January 2016

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT: REZEKI AWAL TAHUN 2016


#Latepost: 2nd Januari 2016

Day 1st ...

Rezeki awal tahun baru, Pepagi ada orang ketok rumah nak tanya pasal ubat peranakan terturun.. yang paling best lagi, Suami dia yang datang nak bawak ika pergi rumah tengok isteri dia, sebab baru habis melahirkan..Alhamdulillah rezeki di pagi hari...

Jom, Cure ibu lepas melahirkan dengan premium beautiful... :)


Lepas beri penjelasan dengan akak tu, ambil ukuran semua.. Mak dia pun terjebak dengan Corset kesihatan Premium beautiful .. nak jugak minta ukur, lepas tu daftar jadi ahli, sebab tertarik dengan bisnes yang ika buat neh, bisnes apa? bisnes jual PB la sayang... :)



2nd Days
3rd Jan, 2016


Hari kedua, ika follow up mak cik lagi, sebab semalam tak puas, baby leesya dah nangis dekat rumah, then ika pulak terus rujuk mentor-mentor ika... best kan bisnes ika neh, walaupun jauh tetap mentor guide kita apa yang perlu dibuat.. sebab ILMU + RUJUK + TINDAKAN = KEJAYAAN ...

Bisnes ika neh, tak da buat sorang-sorang taw, its all about teamwork, yang pentingnya siapa buat dia yang dapat... tak da istilah awak buat orang lain yang dapat.. NO.. NO.. NO..

then ika bagi penerangan tentang bisnes neh, bonus dia dan rebate yang masih berjalan dengan pembelian set Premium Beautiful... dan Alhamdulillah anak mak cik yang sorang lagi terus terjebak nak minta ukur jugak.. 


So, Mak cik senang hati dah sebab akan memiliki Corset Kesihatan Premium Beautiful..
Anak yang nak pakai, tapi mak beli dulu... :) ALhamdulillah..



PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT SABAH

ZULAIKAH AMAN
( 0138535825 )

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts