Tuesday, 12 April 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET MURAH!!!




Yeayyyyy, Finally dapat jugak beli PREMIUM BEAUTIFUL dengan harga DISKAUN!!!!!

Ika percaya kat Malaysia ni, ramai wanita ingin memiliki Corset kesihatan dan kecantikan Premium Beautiful, betul tak??

buktinya, makin banyak permintaan, sampai HQ kehabisan stok!!!!

So, ika nak buat Sale, PREMIUM BEAUTIFUL CORSET for those yang sangat2 nak pakai untuk kesihatan dan kecantikan...

Sebelum tu ika nak Remind uols supaya,

  HATI HATI GRAB PREMIUM BEAUTIFUL CORSET YANG MURAH SEBAB:

1) kenapa dia lelong pada harga murah? – SET TIPU
harga tak munasabah mungkin itu adalah set Premium Beautiful yang TIPU! aduhhh sayangnya lah.Memang wujud tau, sebabnya  penah ada yang datang carik ika sebab tuh tau. Alang- alang korang beli dah keluarkan duit tak sayang ke kalau dapat set TIPU? hasil tak seperti yang kita nak? Rasa membazir, betul kan?
2) kenapa dia jual harga lelong? – SET LAMA
lelong neh kalau kita perasaan kat mana -mana pun adalah baru yang dah umpama downgrade sikit lah kan? yang dah reject sikit kan?haaa jangan ingat Premium Beautiful tak ada tau, memang ada contoh kata dah lama berhabukss bawah katil (ape kondisi tak pasti lah), isk isk kita nak pakai ke yang macam tuh? tak pun yang dalam kereta dah berzaman zaman, FIR yang berfungsi nak membakar calori kita tuh makin kurang or worst dah tak ada? itu yang pakai tak ada effect apa apa pun! Jangan salahkan orang lain pulak.. :)
3) kenapa dia bagi harga clearance? – SET YANG TAK  HABIS
Istilah clearance itu sendiri pun dah scarry sangat dah tuh.Kalau kata clearance tuh agak agak kita dapat set yang macam mana? yang dia dah tak nak jual lagi dah.Kalau nak tahu set Premium Beautiful neh ada fitting session supaya kita rasa selesa, supaya perut tak lah rasa senak dan sebu sebab ketat sangat.So kalau clearance berkemungkinan set kita TIDAK dapat ditukarkan lagi.If tak tukar macam mana nak fitting ikut body kita? supaya selesa? supaya tak adalah ketat? supaya tak BERCINTA nak pakai (sebab kalau size yang betul 5min je).Sebab corset bukan dipakai dengan size yang sangat ketat supaya cepat kurus macam MITOS orang tentang corset.Ia dipakai mengikut size yang sesuai dengan bentuk badan kita.Sebab itu ada process measurement & fitting.

NAK YANG MURAH JUGAK LAH! ADA KAH??
TAPI MACAM MANA?
Haaa nak yang murah jugak kan? Meh sini ika  nak cakap, korang memang bole dapat harga murah yang munasabah dengar cara:
-Beli pada bulan PROMOSI – good news its PROMOTION MONTH WOHOOOOOOOO ,GRAB GRAB GRAB.... Jangan Lepaskan!!
-Bulan PROMOSI ada rebate, and that rebate entitle you the LOW PRICE! Haaa ini baru make sense kan?
-Ada satu lagi cara, anda boleh SWIPE your credit card? dapat harga CASH + REBATE lagi ! Cuma be careful la CONSISTENT PAY 2-5 TIMES pastu SETTLE PAYMENT. 
-Or lastly you bole dapatkan INSTALLMENT PRICE with TRUSTED AGENT, then bayar month pada mereka.Mereka kebiasaannya ada jadul pembayaran tersendiri.

AMACAM? FAHAM KA FAHAM?? huhuhuuh.. So, Apa tunggu lagi, ika tengah baik hati ni, nak bagi Promotion dengan pembelian PREMIUM BEAUTIFUL CORSET siap Free Gift...
(AVAILABLE FOR CASH)

'

So, Anda akan dapat Promosi ni dengan Wassap ika, pastu cakap dapat Nombor ika dari BLOG :)

FREE FITTING

FREE CONSULTANT

FREE PENGALIHAN LEMAK-LEMAK TEPU

Wassap Ika: 0138535825

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts