Tuesday, 27 December 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK ANAK DARA : JAGA BADAN SEBELUM TERLAMBAT!

Assalamualaikum Premium Beautiful Lovers... Sihat hari ni??
Kali ni Ika nak Share Testimoni Anak Dara ni tau tapi orang fikir dah kawen dan ada anak, sebab apa? Uols tengok dan baca perkongsian Ain sendiri dekat bawah ni..


Testimoni Premium Beautiful by TLC Siblings Ain Afiqah

(PREMIUM BEAUTIFUL IS AWESOME)

"Corset Premium Beautiful ni mmg the best corset ever yang pernah Ain jumpa taw. Mana taknya, baru beberapa bulan guna Premium Beautiful Ain dah lost 10kg. Dan yang paling penting spare tyre xde dah. Kalau dulu, ya ampun.. Lemak sana sini weyh... 😢😢😢

Nak jog xde mase. Nk diet?? Alamak sedap nye makanan2 kat malaysia ni. Kan? Pakai je Premium Beautiful. Xyah diet n jogging teruk2. 1jam bakar 900 kalori. Kalau sehari suntuk waktu bekerja uolls pakai, x ke beribu kalori terbakar. Mudah je kan?

Ni antara kesan Premium Beautiful kat diri Ain sebagai pengguna tegar Premium Beautiful. Cewaaah!!!
1. Berat badan trun smpai 10kg taw
2. Hilang sakit belakang
3. No spare tyres
4. Badan fit and firm
5. Postur badan dah tak bongkok
6. Dah boleh pakai dress cantik2.. 😍😍😍


Senang cmnilah. Uolls tgok jela gmbar before and after ain ni. Sbb kalau nak citer kebaikan Premium Beautiful ni, smpai esok x sudah. Hehehe. Gambar ni time dinner company di company yang sama. Yang membezakan tahun jer. Tahun 2015 vs 2016.. Lets check it out!

Saturday, 24 December 2016

PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA!!!

Hi Ladies & PB Lovers...

Ika nak umumkan ni tinggal 7 HARI sahaja lagi REBATE , BONUS & FREE GIFT untuk PREMIUM BEAUTIFUL CORSET...


HARGA PREMIUM BEAUTIFUL untuk 7 hari ni sangat2 Jimat & Berbaloi... Cepat2 dapatkan dengan Ika.. FREE FITTING & FREE CONSULTANT for Clients Ika ...

PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA???
PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA???
PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA???
PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA!!!!!!!!!!


Yes PERCUMA sahaja... so For those yang nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL dengan PERCUMA, uols boleh whatsapp Ika untuk lebih lanjut!!!

7 hari saja lagi uols!!! Pakai Premium Beautiful PERCUMA, Dapat REBATE & Dapat BONUS!!! Bagaimana caranya?? Cepat-cepat whatsapp Ika sekarang!!!!!


Just hubungi Ika dekat nombor tertera di bawah...

FREE FITTING & CONSULTANT


#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

Friday, 16 December 2016

SAHAJIDAH HAI-O MARKETING | PELUANG BERNIAGA BERSAMA TOP LEADERS CIRCLE

Assalamualaikum semua, Alhamdulillah sampai sekarang kita masih diberi Nikmat oleh Allah untuk bernafas pada hari ini dan juga diberi peluang untuk kita menjalani kehidupan kita dengan lebih baik😍😍😍

Sebelum Ika bercerita panjang lebar lagi untuk sharing bisnes bermentor yang semuanya serba PERCUMA ni kan, Ika nak anda semua lihat keadaan kita sekarang... bagaimana kehidupan kita sekarang? dah cukup ke, dah selesa ke, atau masih kekurangan sebab banyak yang perlu ditanggung.. Tapi kan, even kita dah berada di tahap yang selesa kita masih perlukan lagi penghasilan untuk kehidupan kita di masa hadapan. Betul tak?? Siapa setuju?

Thursday, 15 December 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET MEMBANTU PESAKIT POLYCYSTIC OVARY SYNDROME (PCOS)

Hai Semua, hari ni Ika dapat satu Testimoni Premium Beautiful yang menakjubkan tau. Uols Nak tahu tak bagaimana Premium Beautiful ni dapat membantu Pesakit PCOS (Polycystic Ovary Syndrome) ?? Sebelum tu, Ika nak sharing serba sedikit yang Ika tahu tentang PCOS ni...😊

Sindrom Ovari Polisistik (Polycystic Ovarian Syndrome- PCOS) merupakan gangguan hormon paling tinggi di kalangan wanita yang berada pada peringkat subur. Ia juga menjadi salah satu faktor ketidaksuburan dalam kalangan wanita.

Antara ciri utama PCOS adalah pengovulan (proses bertelur) tidak berlaku atau tiada pengovulan yang tetap pada setiap bulan. Selain itu peningkatan aras hormon androgen (hormon lelaki) yang berlebihan dalam badan wanita turut menjadi punca.

PCOS dikenal juga sebagai Sindrom Stein-Leventhal iaitu masalah paling lazim yang menyebabkan seseorang wanita itu gagal hamil, tetapi malangnya sehingga kini tidak banyak yang diperkatakan tentang hal ini.

Kajian antarabangsa menunjukkan kira-kira 20 peratus wanita yang berusia lebih daripada 20 tahun mengalami masalah ini, dan lebih daripada 40 peratus wanita yang mempunyai masalah kesuburan adalah disebabkan PCOS." - © Utusan Melayu (M) Bhd

Monday, 12 December 2016

MIN KAFFE KOPI KESIHATAN: KEPENTINGAN MAGNESIUM UNTUK BADAN KITA


Assalamualaikum semua... Sejak kebelakangan ni jadi Viral dalam Facebook tentang kopi 3in1, dan terkait sekali dengan MIN KAFFE kan, akan tetapi Dr Zubaidi Hj Ahmad sendiri telah menjelaskan kepentingan MINERAL MAGNESIUM yang ada dalam Min Kaffe sangat penting untuk tubuh badan kita.

Monday, 5 December 2016

KENAPA PILIH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?


Hi, uols... sebagai seorang wanita mengapa Ika sarankan uols untuk memakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni?? kali ni Ika share video keunikan Premium Beautiful  yang buat uols akan ter... FALL IN LOVE with it..
So hope uols Enjoy ya... 😍😍😍


Ok, dah tengok video 👆👆👆?? Puas hati kan.. Harga mahal? Tak de lah Mahal sangat jika dibandingkan dengan Kesihatan dan Aset badan uols yang lebih berharga tu kan..? 
Harga pun boleh runding.. Oppssss!!!! Lupa plak, Sekarang ni Ika ada bagi Diskaun Rm200-Rm400 & bagi Freegift tau uols.. tengok dekat sini 👉 PREMIUM BEAUTIFUL PROMOTION 2016 .... 
Nak tahu Size dan harga Premium Beautiful uols just pm/whatsapp Ika K..

FREE FITTING & FREE CONSULTANT
PREMIUM BEAUTIFUL PUTRAJAYA
PREMIUM BEAUTIFUL SABAH
PREMIUM BEAUTIFUL PUCHONG
PREMIUM BEAUTIFUL SELANGOR
HARGA PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2016
TOP LEADERS CIRCLE



KUARTERS PUTRAJAYA PRESINT 14




Assalamualaikum semua... Alhamdulillah, Ika dah pindah rumah baru, walaupun kuarters kerajaan, tapi merasa jugak rumah sendiri.. Dah seminggu lebih juga Ika pindah, baru dapat update. Sorry late.. So Ika just nak sharing pada uols cara menguruskan dokumen2 lepas dapat surat tawaran dari BPH. Tak sampai seminggu pun urusan dia kalau uols tak tangguh-tangguh...

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts