Monday, 6 February 2017

Anak Ku Sembelit!!!

Hi mommies semua... Assalamualaikum & Good Morning!!!
Actually ni late post, nak cerita tentang 1st Experience Ika hadapi anak kena sembelit! 
Abam faiz tak pernah pun kena sembelit macam ni, tapi baby Leesya... kesian mama tengok Leesya...
Semua bermula, bila dua minggu masuk Taska baru, tapi bila Ika tanya cikgu, dorang kata dorang bagi makan yang lembut-lembut jak... Leesya ni jarang makan buah, kalau Ika beli buah abam faiz yang habiskan. Leesya plak tengok je buah macam tengok benda yang mengerikan!

Hari tu balik dari Taska, Leesya 'eyak', bermula la scene buat Ika menangis sebab tak sanggup tengok Leesya.. meneran, menangis, teriak! Ika tengok macam orang nak melahirkan pun ada jugak 😭
Almost 2 jam, from 6pm-8pm.. Leesya terbaring.. melutut.. sampai lemah badan dia... muka pun pucat.. Ayah pulak sapu-sapu belakang Leesya, macam mama pulak yang nak melahirkan... heheheehe....


Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts