Wednesday, 6 April 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET: LIFE TIME WARRANTY??


Hi, pernah tak terfikir baju dalam kita ni ada "Life Time Warranty" atau  Jaminan Baik Pulih sepanjang Hayat??? Tak terfikir dan tak tahu pun kan?



Haa, ni la ika nak habaq mai.. (loghat kedah pulok cheq) ..
Tahukah Set Premium Beautiful Corset ada Life Time Warranty, which means, bila ada terkoyak, hook tercabut, batang girdle patah, atau kain lusuh sebab dah bertahun pakai, nak hantar repair PERCUMA sahaja, tanpa sebarang kos tersembunyi..




Tapi dengan syarat, beli PB mestilah dengan Agent yang sah, bukan beli melalui mudah.com ataupun PreLoved... sebab pihak kami tidak bertanggungjawab jika pembelian bukan melalui agent yang sah.. so please Take Noted sis semua... :)




Mengapa perlu beli PB dengan agent yang sah?? ok macam ni, beli baju dalam ni bukan untuk orang lain atau mengikut size badan orang lain.. bila akak beli yang preloved meskipun PB tu masih baru tapi kalau bukan size akak, rasa berbaloi tak? bila dah beli mahal lepas tu tak pakai, sebab cup besar/kecil, atau Long Girdle terlalu besar/kecil, atau Waist Nipper (bengkung) tak muat... bagi ika, its something yang sangat membazir. 

So, ika SANGAT2 sarankan kita pakai baju dalam ni biarlah bersesuaian dengan size badan kita. jadi tak la rasa menyesal bila harga pun mahal. BERBALOI-BALOOIIIIII... 

    

Then bila dah rasa PB sangat2 bagus, dan tak rasa menyesal nak beli, ada rezeki boleh beli another Set, kali ni, Premium Beautiful Elegance pulak... :)





Untuk Free Fitting & konsultan Hubungi ika:
remium Beautiful Expert Sabah / Putrajaya / Puchong


                                   Zulaikah Aman 
                                    0138535825  

                              izzuqaanaqi.blogspot.com





PREMIUM BEAUTIFUL CORSET: MENGANDUNG LEPAS 3 KALI KEGUGURAN

Kita sebagai wanita dan ibu menginginkan cahaya mata... tapi tiada siapa pun dapat menolak ketentuan ALLAH, gugur sehingga 3 kali bukanlah sesuatu yang kita inginkan... rahim lemah, rahim bermasalah dan banyak lagi masalah yang menyebabkan keguguran..

So bila doktor nasihatkan sendiri cari girdle untuk sokong rahim dari luar, akak ni terus google dan terjumpa corset PREMIUM BEAUTIFUL...

dan alhamdulillah, she was pregnant 3 months, well said, PREMOUM BEAUTIFUL CORSET adalah korset no 1 yang yidak diragukan lagi untuk kesihatan dalaman dan luaran..

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts