Sunday, 6 November 2016

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET 2016: DAH KURUS TAPI PAKAI PB, SEBAB...

Assalamualaikum uols, hari ni Ika nak share satu Testimoni Seseorang yang dah pun miliki bentuk badan yang Ideal, dah kurus and most of people gelar beliau as a  'Model Muslimah'. Tapi Uols tau tak, walaupun beliau dah ada bentuk badan yang sempurna, tapi beliau juga ada kekurangan. Sebab biasa orang yang kurus ni pun ada penyakit macam Kak Sya. Jom Kita baca kisah Kak Sya yang dah beranak 3 ni tapi badan still maintain dan penyakit sebelum pakai PB pun dah sembuh. Alhamdulillah....

===========================================================

Kak Sya:

Orang ingat kita senyum gembira tiada masalah tapi orang tak tahu struggle kita melawan penyakit.
Orang tak tahu kurus pun boleh sakit sebab manusiakan, takkan lepas dari ditimpa kesakitan. Selalu kena tegur, ko takpela ko kurus tak susah nak pilih baju.. Ko takpela suka bergambar dah kurus, cantik (tolong muntah sekarang)..

Masalahnya sis pun sakit jugak.. sakit orang perempuan, especially lepas beranak 3.. Dari anak dara sampai dah beranak pun menderita sengggugut teruk, lepas tu caesar anak first menderita sakit pinggang, tak boleh berdiri masak lelama.. lepas tu dari bujang dah kena gastrik, dah beranak habis pantang kena penyakit buasir dan rahim jatuh... 

Memang pengakuan berani mati.. ingat kurus tu sihat sentiasa ke... tu je la.. dan tekanan darah rendah tak leh berdiri lelama dalam bas nanti nak pengsan,  penyakit dari zaman anak dara dan migrain..  banyak penyakit betul..kesian..

Sis pula ada keturunan cancer lagila kena lebih menjaga dari orang lain.. Belum cakap bab buncit lagi tu, yang rasa payahnya la nak pakai sebarang baju.. jubahpun kena tiup angin nampak dah cam mengandung 4 bulan setengah.. ... tapi alhamdulillah hidup lebih baik sekarang lepas amalkan #magiccloth ni selain supplemen sampingan yang lain yang terbukti selamat, halal dan disahkan oleh kkm. Sebab tu suka share dah memang banyak manfaatnya. Nanti tak share kata kedekut petua, tips simpan sorang-sorang.

Patut muda-muda lagi dah amalkan tapi yela zaman dulu bukan macam sekarang, mudah dapat info. Online je.. (Alasan) 
Tu je nak share... Maklumla sis jenis malas bersenam so ambil yang mana mudah je lah..tapi nak kena bersenam balik ni sebab ke sana ke maripun nak pakai stamina....

Kesimpulannya selagi kita bernama manusia memang kena jaga kesihatan tak kira kurus ke tak ke, bujang ke dah kahwin, tua atau muda. Cantik letak tempat ke 200, sihat no.1. Kalau dah jagapun tetap kena sakit inikan pula yang tak jagakan. Sekian 

Credit to : Syahida Nour


==========================================================

Ok, uols dah baca sampai habis Pengakuan BERANI MATI oleh kak Sya?? Thats the truth tau.. bukan yang di buat-buat. So, siapa-siapa yang ada masalah macam kak Sya ni, cepat-cepat sarung Premium Beautiful Corset ni sebelum penyakit uols melarat.. #MencegahLebihBaikDariMerawat..

Macam mana nak cari Premium Beautiful corset ni??
Boleh hubungi Ika untuk bagi uols konsultan secara percuma.
Berapa Harga Premium Beautiful Corset??
Klik link ni
htmlhttp://izzuqaanaqi.blogspot.my/2016/10/premium-beautiful-promotion-2016.html


Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)

#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita
#PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC
#PremiumBeautifulPuchong
#PremiumBeautifulPutrajaya
#PremiumBeautifulSabah
#PremiumBeautifulSemenanjung
#1PremiumBeautiful1Wanita


HARGA PREMIUM BEAUTIFUL | PREMIUM BEAUTIFUL CORSET PROMOTION 2016

#PremiumBeautifulOnSale
#PremiumBeautifulPromotion
.
.
Jom grab 1 Premium Beautiful untuk 1 wanita!!
Dah tahu kepentingan #PremiumBeautifulCorset ni? Tak pa ika bagitau lagi...
.
.
Premium Beautiful ni direka khas dengan 70% KESIHATAN 30% KECANTIKAN. Sebab PB ni satu2nya korset lebih mementingkan kesihatan dalaman wanita, dan kecantikan like #bodyshaping #NakKurus #NakRamping its just a bonus! Dont worry, sebab you surely dapat body shaping yang ideal tau!
.
.
Ada sakit #MasalahTulangbelakang #BongkokDariKecil #SlipDisc #Sciolosis #PerutBuncit #SenggugutYangTeruk #BreastCancer #Cyst #Fibroid, nak cari Ikthiar untuk Mencegah? Ika syorkan sarung Premium Beautiful Corset ni sebab dah banyak feedback pesakit yang ada penyakit di atas alhamdulillah sembuh dengan izin Allah.. Kan #LebihBaikMencegahDaripadaMerawat ...
.
.
So untuk yang mencari Premium Beautiful Corset ni, Ika ada buat promotion untuk anda... Cepat2 grab sebelum promotion ni tamat!
Dan ada 5 Freegift yang uols boleh pilih...
.
.
Whatsapp Ika 
Zulaikah | 010-5030497
.
.
Nak tahu lebih info about this Premium Beautiful? Just visit my Blog @ Izzuqaanaqi.blogspot.com
See you again!
.
.
#1PremiumBeautiful1Wanita
#PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC
#TopLeadersCircle
#ZulaikahAman

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts