Monday, 31 October 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET UNTUK IBU BERPANTANG!!

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET TERBAIK!!!

Normally, bila kita nak dekat bersalin ni, dah sediakan macam-macam barang untuk persiapan bersalin tapi lepas bersalin, baby dah selamat keluar, pindah bilik baru teringat "Bengkung mana bengkung??" Pulang rumah baru suruh en husband selongkar balik nak cari bengkung lama yang ikat-ikat dari perut sampai ke lutut tu.. Dah jumpa, berfikir pulak 10 kali nak pakai! dah sekali pakai jenuh nak pergi toilet, kena bukak tali... ADUHHHHHHH!!!!!! last sekali dah tak berbengkung sampai pantang ke-40 :( BODY??? Ya, Allah stressnya!!!!!!


Ni, Ika bagi cara berbengkung dengan cara mudah, hanya perlu pakai #BengkungModen a.ka #WaistNipper Premium Beautiful Corset. kalau nak jimat beli satu set terus!! InshaAllah badan terus terjaga dari lepas bersalin sampai habis berpantang. Cara Pakai pun mudah, Kita duduk diam2 jak, PB ni buat kerja dalam badan kita... So, why not kita bertukar dari bengkung tradisional ke BENGKUNG MODEN??


Mengapa Premium Beautiful Corset bagus untuk berpantang??



PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK BERSALIN NORMAL

Bagi Mommies yang bersalin secara Normal, biasanya Hari ke-3 atau ke-7 dah boleh pakai FULL SET Premium beautiful ni, just incase kalau badan uols mengembang selepas bersalin, uols boleh pakai WAIST NIPPER sahaja dulu. Then bila uols first pakai FULL SET, mula-mula akan rasa sendat sikit sehari dua tau, sebab masih baru dan PB  nak menyesuaikan dengan keadaan badan uols. But after that, serius uols akan rasa selesa dengan sarung PB ni tau sampai tak nak lepas.



PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK BERSALIN CAESEREAN??

Untuk Mommie yang bersalin caeseran pulak, uols boleh sarung PB Corset ni Full Set after 30 days bersalin. Uols jangan risau ya pakai PB Corset ni, Sebab satu advantages tau bila uols pakai Premium Beautiful ni ketika berpantang, luka pembedahan atau Caeserean tu akan cepat baik dan parut pembedahan akan hilang jadi warna kulit. Sebab PB Corset ni, ada Far Infrared Rays yang dapat menyembuhkan luka pembedahan tersebut. Ye la, Mommies bersalin caeseran kan tidak boleh berurut atau bertungku, at least Premium beautiful ni dapat menolong Kesihatan Mommies dalam dalaman dan luaran.



Salah seorang PB USers Pakai Premium Beautiful Corset dah 8 tahun, bersalin 3 kali dan berpantang hanya dengan PB Corset... :)


Premium Beautiful dapat mengurangkan kesan Strecth mark selepas bersalin.


Premium Beautiful dapat mengurangkan Masalah kuning atau Jaundis baby yang baru lahir.
Antara Mommies yang Gojes dengan memakai Premium Beautiful selepas bersalin dapat mengembalikan bentuk badan yang ideal. wheeewwww...








BREASTFEEDING FREE

Untuk pengetahuan Mommies, Long Bra Premium Beautiful atau Short Bra adalah Breastfeeding free dan juga memperbanyakkan air susu. Selain tu, breast Mommies pun akan dapat terjaga terutama bahagian Nipples sebab bentuk  Cup yang dapat menjaga Breast mommies semua.



So, the best untuk Mommies adalah dengan memilih pakaian dalam pembentukan badan PREMIUM BEAUTIFUL. ONCE INVESTMENT, MORE HEALTHY IN YOUR LIFE.


PREMIUM BEAUTIFUL CORSET still on SALE ya mommies..
Dapatkan sekarang, sebab ada Rebate dan Freegift menanti mommies...

One more thing, bagi yang berminat untuk menjadi Agen Premium Beautiful Corset,
boleh call/whatsapp Ika sekarang!!!

(Pengedar diperlukan!!!!)

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts