Tuesday, 10 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT | BISNES SEBAB MINAT

Mengapa saya buat kerja part time, sedangkan dah ada kerja hakiki?? sebab saya menyahut cabaran menteri untuk membuat #2kerja ... :D hehhehe.. gurau jeeee...
First Of all, sebab Ika MINAT... Kalau takda minat terhadap sesuatu bagilah apa2 pun, dia mesti bagi alasan beribu kali...
Then, BISNES BERMENTOR.. bisnes ni, apa yang mentor buat kita tiru, Copy Paste, kita ikut jejak langkah mereka, sebab mereka dah berjaya.. dah travelling percuma setiap tahun, dah dapat CAR FUND, ada rumah sendiri bukan sebuah tapi berbuah2, ada simpanan Rm2 juta untuk setiap anak... 😱😱😱, dan jugak sangat humble untuk bantu orang yang susah untuk senang macam mereka...
So, apa yang harus kita buat sebagai protege, Kita harus merelakan diri kita, dicanai, dibentuk dan diajar. Jangan perlu rasa tersentap, kecik hati.. sentiasa fikiran terbuka. its for our future anyway..
bak kata CDM Salleha Roslan yang memang kena batang hidung Ika "ALWAYS RUJUK MENTOR, BUKAN MERAJUK DENGAN MENTOR"..
KELAS BISNES PERCUMA SETIAP MINGGU
DONT JUST BE GOOD, BE GREAT!!!
Love,
 Zulaikah Aman  | +60 0105030497 

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET | REPAIR WAIST NIPPER | FREE OF CHARGE

Assalamualaikum semua... buat apa tu?? hari ini Ika pergi ke stokis untuk REPAIR PB cust Ika.. Tetulang  keluli Waist Nipper  beliau patah.. bukan hanya 1, tapi 4 tetulang... o,0 ..



Actually, Ini pertama kali ika hantar PREMIUM BEAUTIFUL CORSET untuk di repair.. walaupun dah tertulis dan the fact PB has LIFE TIME WARRANTY, still 'betul ke tak bayar apa2 ni??' ...

And the result is, YES! DEFINITELY!! ABSOLUTELY!!! memang tak perlu bayar, FREE OF CHARGE je.. so Woowwww!! Now baru percaya betul la PB ni ada LIFE TIME WARRANTY!



So, apa yang boleh kita claim under lifetime warranty ini? Normally, untuk Premium Beautiful, hanya kerosakan yang tidak DISENGAJAKAN sahaja boleh dihantar untuk dibaiki. Means, kalau ada cangkuk tercabut, tetulang Premium Beautiful corset patah, Long Girdle terkoyak, any damage yang bukan disengajakan oleh kita, selagi ada rupa untuk dipakai, boleh dihantar untuk dibaiki secara PERCUMA.

NOTED uolss.. Lifetime warranty ini tidak ada kena mengena langsung untuk menjahit corset you all jadi smaller size ya. kalau waktu pemakaian Premium beautiful corset, badan you all telah mengecil, dan menjadikan size Premium Beautiful you all tersebut longgar, itu bermakna, you all kena tukar size yang baru. Bukan hantar untuk dijahit supaya menjadi size yang kecil.

So, apa yang you all perlu buat untuk menghantar corset you all untuk dibaiki?
Just contact your agent And please bear in mind, tempoh untuk repair mungkin akan mengambil masa sehingga 2 bulan.

So, kalau boleh, silalah jaga corset Premium Beautiful you all elok-elok..




Premium Beautiful Agent
 Zulaikah Aman | +60 105030497 


Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts