Thursday, 28 April 2016

BISNESS ONLINE: SIDE INCOME

assalamualaikum, ada sesiapa yang berminat untuk menjadi AGENT/PENGEDAR
DROPSHIPPER are welcome...
.
.


MODAL AGENT/PENGEDAR serendah RM500 sahaja.. LELAKI atau WANITA sesiapa sahaja pun boleh.. 


TERMA dan syarat:

1 - Haruslah Rajin, berusaha, tidak malas dan tidak mudah putus asa.
2 - Haruslah Rajin, berusaha, tidak malas dan tidak mudah putus asa.
3 - Haruslah Rajin, berusaha, tidak malas dan tidak mudah putus asa.
.
.
nampak tak ika ulang 3 kali, thats means syarat tu sangat penting ye... 
.
Tak pandai berniaga? tak pa, Ika ajar caranya.. 
.
berapa yuran ahli? yes, nak jadi ahli yuran RM50 sahaja.. dapat buku kit syarikat dan ID, so lepas tu anda memang sah untuk jual semua produk syarikat tanpa WAS-WAS... 
.
Dropship kena bayar jugak ke? ok, untuk dropship, boleh je tak bayar ahli... tapi just  bonus syarikat pun tak dapat.. rugi tak uolssss? yuran ahli RM50 sahaha, untung awak dapat, bonus syarikat awak dapat, dan banyak lagi la.. so tak rugi kannn..
.
.
Ika buka peluang pada yang betul2 nak ubah kehidupan dari biasa kepada LUAR BIASA...
.
BERMINAT?? Whatsapp ASAP ke: 


0138535825
(Zulaikah Aman)

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT: NAK SANDING PUNYA PASAL

Hi dearest Readers... lama dah ika tak update Blog.. sorry la, hp rosak.. 
papun, Alhamdulillah.. dapat HP baru, even 2nd..
.
.

Entry kali ni ika jadi Pakar pelangsingan badan 'TERJUN' untuk bakal pengantin sabtu ni.. actually she is on my cash buyer list, but since her nak kawin and perlukan this 'MAGIC CLOTH ' for her wedding, ika pun bagi la set PB ansurans.. 
.
.
.
.
Last minit ika mesej adik ni, jadi kelam kabut.. so rushing sangat, balik kerja dari puchong gerak ke stokis shah alam jam6 lebih... sebab esok pagi Tunang bakal pengantin kita ni nak self pick up kat ofis, bawak balik PERAK... untung adik manis ni, dapat orang sarawak... 

 
We fie dulu dengan Bakal Pengantin.. Sorry Muka lupa nak sensored.. hehehheh..
.
.
MANY Thankful to mr Hubby sudi hantar isteri pergi stokis.. dan thankful kat abang man stokis shah alam sudi layan kegabraan ku mencari stokis nya..  
.
.
Alhamdulillah selesai tukar set, sempat lagi punch MINERAL COFFE.. serious this stokis sangat2 humble.. semoga banyakdan melimpah ruah rezeki stokis BEAUTIFUL WORLD NETWORK ENTERPRISE.. So korang kalau nak punch Stock datang Stokis ni k.. :)


.
.
yang paling lucu, adik ni suruh ika bungkus PB tu jangan sampai tunang dia tengok.. hahahahah.. so ika pun mencari la parcel2 kat ofis, mintak dekat kengkawan.. citylink pun citylink la janji bungkus.. even sabun PB pun ika bungkus taw. nampak tak caring nya ika dengan permintaan adik ni.. heheee

.
.
apa2 pun SELAMAT PENGANTIN BARU, SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE JANNAH.. dan selamat ber 'Premium Beautiful' ... emm, mesti cantik body dia pakai baju pengntin nanti kan.. yelah kat dalam kan ada 'MAGIC CLOTH' berseri2 BRIDE atas pelamin... tak sabar nak tengok gambar pengantin muda kita ni... :) :)

.
.
stay tuned... 



Sesiapa yang nak dapatkan "MAGIC CLOTH" dari PAKAR PELANSINGAN BADAN ni..
boleh hubungi Ika  yeeee...


010-5030497 
(Zulaikah Aman)







Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts