Tuesday, 18 April 2017

ANIEQ ASYRAF - My Third Babies

Assalamualaikum semua 😍 ... Dah lama ika tak update blog since berpantang  baby ketiga.
Alhamdulillah, Ika selamat melahirkan baby boy 18hb Feb, genap 39 Minggu. Actually, due date baby dijangka 23hb, Which is sama dengan tarikh lahir abam Faiz tapi baby tak sabar nak lihat dunia, keluarlah awal. emm, kak Leesya pun macam tu jugak dijangka lahir 30hb Okt, tapi 27hb dah keluar.. tak sama macam abam faiz, lambat 2 hari maybe sebab anak pertama kot, apapun syukur Alhamdulillah, sihat-sihat anak mama 😍😘😍

Ready nak tau kisah anak ketiga Ika??  jom baca sesama.. 💋

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts