Saturday, 29 October 2016

PREMIUM BEAUTIFUL SALES 2016

Assalamualaikum Premium Beautiful Lovers... 
 Ika ada buat PROMOTION atau SALE untuk Premium Beautiful Corset!!

Dengan setiap pembelian satu set PB anda akan dapat REBATE RM150 atau pembelian 2 set PB anda akan dapat REBATE sebanyak RM400. Jimat bukan??

Bukan tu jak tau, Ika akan bagi FREEGIFT, so anda boleh choose salah satu freegift dibawah ni:

✔ Sekotak BBplus Collagen
✔ Sekotak Jamu Maharani
✔ Sekotak Shake Me
✔ Sekotak Bioseleza Pad
✔ Set Kempis Perut (Min Kaffe + Garlic)


So, bila Ika buat sale macam ni.. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Premium Beautiful untuk anda sendiri! Berbaloi-baloi tau... Grab cepat Uols...
*While Stock Last


Just hubungi Ika dekat nombor tertera di bawah...

FREE FITTING & CONSULTANT

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

MIN KAFFE: KESAN KEPADA IBU MENGANDUNG!!



Hi Uols... :) Hari ni Ika nak sharing apa kesan Min Kaffe pada ibu mengandung. Untuk pengetahun uols sekarang ni Ika pregnant dah 4 Bulan lebih.. Alhamdulillah Ika sihat tiada alahan begitu juga baby dalam tummy ni, tak banyak meragam.. :)

So, disebabkan Ika dan naik 6kg dalam masa 4 bulan ni, nurse suruh ika check tekanan darah seminggu dua kali, selama 3 minggu. Sebab nurse takut Ika ada masalah kesihatan, walaupun Ika dah jelaskan masa pregnant sebelum ni pun memang berat badan ika mendadak naik.. :p

Setiap kali sebelum pergi klinik, Ika akan pastikan untuk minum #MinKaffe dulu. Sebab Min kaffe ni dapat meneutralkan urin dan menormalkan tekanan darah dalam badan kita dan memberi tenaga sepanjang hari. Its less cafein though.. Alhamdulillah, result pun bagus, sampai kali ke 4 Ika datang nurse tu kata "tak datang pun tak pa, tapi kena datang jugak, untuk tengok result akhir.."

Sampai la check up ke 5, Ika lupa nak minum min kaffe, dan kebetulan malam tu air tiada di rumah (sebab loji dekat semenyih tercemar). Disebabkan kurang rehat dan terlupa minum min kaffe, Tekanan darah Ika sedikit turun.. :)

Check Tekanan darah..

Setiap Sebelum ke klinik,
Ika minum Min Kaffe sambil update blog...

Kalau nak tahu lagi, Min Kaffe ni sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan baby dan sama sekali tidak memberikan effect kepada baby dalam perut atau baby yang menyusu.

Kalau kopi 3 in 1 dekat pasaran ni tak sesuai untuk ibu mengandung disebabkan kandungan Kafein yang sangat tinggi dan takut ada effect kepada baby.

So Min Kafee is LESS CAFEIN & mempunyai GARAM BULOH.

Kebaikan GARAM BULOH dalam MIN KAFEE bagi ibu mengandung:

:: Mengatasi masalah bacaan HB Rendah
:: Menstabilkan gula dalam darah untuk mengelakkan GDM/KENCING MANIS ketika mengandung
:: Menstabilkan tekanan darah yang tinggi atau sangat rendah.
:: Memberi tenaga serta mengenyangkan saat ibu mengalami Morning sikcnes, tidak lalu makan @ kerap muntah pada awal kehamilan.
:: Si Ibu lebih bertenaga & tidak mudah merasa penat sepanjang kehamilan
:: Merawat masalah Cramps dan sembelit.


Kebaikan GARAM BULOH dalam MIN KAFEE bagi ibu menyusu:

:: Khasiat Magnesium dalam Min Kaffe akan membantu memudahkan penyerapan kalsium yang sangat penting bagi kesihatan tulang & gigi ibu menyusu.
:: Min Kaffe dapat meredakan stress para ibu akibat masalah atau kesakitan selepas bersalin.
 (Ingat, Pumca Utama)
:: Kegagalan penyususan eksklusdif ibu adalah stress selain amalan pemakanan yang tidak betul.
:: Membanyakkan dan memekatkan susu badan
:: Ibu menyusu dapat pasti boleh langsing dengan Menyuskan baby.

Pendek kata, Min Kaffe juga sebagai MILK BOOSTER untuk ibu yang menyusukan baby :) 
So, Lepas no tak perlu takut dah nak minum Min Kaffe, kopi kesihatan ni,
pastikan beli dengan Agen yang sah atau boleh hubungi Ika... 

Saranghye,


Zulaikah Aman
Mama Faiz, Leesya and baby to-be...
(010-5030497)

CARA MUDAH BISNES PART TIME: SEMINGGU SALES RM800??

Alhamdulillah... Atas segala rezeki Allah bagi dan peluang yang Ika dapat sebelum di ambil orang.. So, Jangan Lepaskan peluang, grab cepat!!!!

Dalam masa seminggu lebih Ika dapat buat sale almost RM800..  first modal Ika tambah rm400.. Untuk orang yang tak pernah nak buat stok bebanyak macam Ika ni rm800 seminggu tu kira banyak dah.. Apalagi ni bisnes ni hanya part time ika sahaja..

Semuanya bermula masa JumBle sale kat ofis Ika minggu lalu dan ika hanya ada stok #SabunEziclean 2 bgkus. Then, kawan Ika ajak share meja untuk sale tu. Serius tak terfikir nak restock barang banyak then menjual. (Sebab biasa Ika hanya restock eziclean dan min kaffe saja setakat bawah rm200) Ika pun mula tanya kak Dyna, apa yang perlu Ika jual, sebab this is first time ika buka gerai (pernah buka gerai jual pisang cheese depan rumah ibu d kampung) tapi tak sama.
Lepas decide apa yang ika nak restock dengan bermodalkan rm400, alhamdulillah barang Ika banyak yang laku dengan hasil rm300 lebih. Seronok? Serius, Ika KETAGIH nak merestock barang lepas tu!!

Hanya bermodalkan RM400, ika dapat mulakan bisnes dengan produk SHOM ni..
Selepas dicampur dengan stock lama (Eziclean 2 bungkus),
Inilah permulaan Ika untuk buat Jumble Sale...
Stock yang tinggal selepas Jumble sale, Ika terus promote dalam group2...
Alhamdulillah Eziclean dan sabun hijau habis... :)
Ika pusing balik RM300 lebih tu dan tambah sedikit untuk Top up stok yang dah habis terutama #MinKaffe & #SabunHijau.. Then yang kedua kali ni, Ika dapat hasil almost rm400. Memang minggu ni Ika buat Sale gila2, sampai merestock sekali lagi. Ika hanya promote dalam ofis saja, rupanya banyak pengguna produk SHOM dalam ofis Ika ni, terutama #SetKempisPerut #Garlic #SabunEziclean #SabunHijau.

Restock kedua kali... Min kffe dan sabun ezicelan dah tiada stock.
Ika hanya tambah sekotak bioseleza pantyliner, garlic sebotol, dan sabun hijau.
Then Ika restock lagi dalam masa 2 hari, sebab Min Kaffe, Garlic dan Sabun Hijau dah hbais.
Ika hanya tambah ezicelan, ME BodyWash dan sekotak lagi Sabun Hijau. dan tak sampai sehari garlic dah dikebas orang.. :) alhamdulillah...



Stok yang latest, berhenti?? TIDAK!! Ika akan terus promote dan buat sale!
Alhamdulillah, dah terlajak berniaga ni, jangan putus asa.. Sebab Rezeki Allah tak pernah salah alamat. Walaupun beribu orang menjual produk yang sama, tapi kalau kita tak usaha dan ambil peluang, sampai bila2 pun Allah takkan bagi kita rezeki tu.


Tips lagi satu, Jangan guna duit modal dan hasil jualan untuk keperluan lain. Even terpaksa sekali pun, make sure ganti balik.

Semoga perkongsian ni menjadi semangat untuk awak semua berniaga.
Tqsm pada Mentor- mentor dan RK yang tak henti2 bagi semangat pada Ika. Sayang semua TLC members 


Ika juga beri peluang kepada anda yang ingin menjadi sebahagian daripada kami,
InshaAllah Ika akan guide anda mengikut kesesuaian modal yang anda ada... :)
Berminat berniaga seperti Ika, just whatsapp 010-5030497, inshaAllah Ika akan ajar dan sama-sama belajar bersama anda.. :)


"Berkongsi bukan untuk nama,
Tapi untuk memberi semangat pada diri dan anda yang baru nak bermula"

#NiatBerniagaKenaBetul
#BerniagaKenaIkhlas
#JanganLupaBersyukur


Zulaikah Aman
Pengedar Sah SHOM as Part-timer
010-5030497

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts