PREMIUM BEAUTIFUL 2018


HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET MURAH 2018 (PROMOTION)


DAH TAHU PB TU APA? NAK BELI JER TERUS ?

Ok, kalau uols dah tahu Premium Beautiful tu apa dan nak tahu LATEST PROMOHARGA PB MURAH or nak UKUR SIZE PB, boleh terus Whatsapp 010-5030497 ...
FREE CONSULTATION untuk semua pembaca blog Ika ye.
Jangan risau sangat pasal harga tau. Semuanya boleh dirundingkan.
Bukan tu saja, Ika akan bagi FREEGIFT, so uols boleh choose salah satu freegift dibawah ni:

✔ Sekotak Jamu Maharani
✔ Sekotak Shake Me Soy
✔ Set Kempis Perut (Min Kaffe + Garlic)

So, bila Ika buat sale macam ni.. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Premium Beautiful untuk anda sendiri! Berbaloi-baloi tau...


Uols boleh hubungi Ika melalui Wassap ya,

Zulaikah Aman | 010-5030497

#JagaKesihatanJagaBadan
#PremiumBeautifulExpert
#PromosiPremiumBeautiful
#AgentSahPremiumBeautifulKorset
#KorsetBerpantang
#KorsetKecantikan
#KorsetKesihatan

#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
APAKAH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?


Premium Beautiful Corset ialah Corset Superbrand untuk Kesihatan dan Kecantikan. Premium Beautiful Corset merupakan pilihan Nombor Satu di Malaysia untuk wanita yang mahu menjadi sihat, cantik dan mempunyai keyakinan yang tinggi pada masa kini.

Dengan teknologi unik Far-Infrared-Rays yang (FIR), serta diiktiraf oleh American Chiropractic Association (Pakar Tulang Antarabangsa dari 3 buah negara), maka tidak menghairankan bahawa beribu-ribu wanita di Malaysia kini telah memilih Premium Beautiful Corset.

Satu Set Premium Beautiful Corset mempunyai 3 Pieces yang terdiri daripada Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle.



TIPS PANTAS: Harga Premium Beautiful Classic lebih murah dari PB Elegance. Untuk yang budget, boleh jer pakai PB Classic dulu untuk shaping badan. Bila dah slim down, baru upgrade PB Elegance.




TIPS PANTAS: Untuk keselesaan maksima, PB ELEGANCE adalah pilihan paling TEPAT. Harga lebih sikit jer dari PB Classic. Kalau budget bukan masalah, Premium Beautiful ELEGANCE lah yang terbaik untuk ANDA.


MENGAPA PILIH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?


Merupakan Pakaian Pembentukan Badan yang terpantas untuk wanita. Sangat sesuai untuk Bakal Pengantin, sebelum Fitting baju pengantin pakai dulu PB Corset ni baru lah cantik terletak dress tu nanti.

Premium Beautiful ni dapat Push-up kan, memejalkan dan membentuk semula Payudara dan Punggung uols. Mengurangkan Migrain, Senggugut yang teruk, Hormon tak stabil dan menormalkan semula Kitaran Haid yang tidak teratur. Juga dapat merawat dan menyokong sakit tulang belakang atau Slip Disc.

Bagi Mommies yang akan berpantang atau dalam tempoh berpantang  sangat sesuai dengan memakai Waist Nipper Premium Beautiful atau "Bengkung Moden" ni berbanding dengan bengkung tradisional. Mudah dipakai dan dapat mengeluarkan sisa ketulan darah beku (darah nifas) selepas melahirkan. Bekas Strecth-mark mommies pun kembali kepada warna kulit tau.

Selain tu, Premium Beautiful ni dapat membantu mengurangkan dan merawat Cyst or Fibroid and Breast Cancer. Juga dapat mengurangkan penyakit Asthma.

Premium Beautiful ni dapat AWARD Winning Corset tau!

"THE BEST BODY SHAPING LINGERIE"




Untuk dapatkan FREE CONSULTANT & FREE FITTING whatsapp Ika sekarang:

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

APAKAH FAR INFRARED RAYS (F.I.R)??

Assalamualaikum, sebelum ika bercerita panjang.. I want to thankful sebab sudi Singgah kedai online Ika ni.. So, Ika harap, info-info  nanti dapat membantu you all k... :)

So uols dah t mengetahui tentang teknologi Far Infrared Rays (FIR) yang ada didalam Premium Beautiful CorsetTapi Ika percaya ramai yang kurang faham tentang FIR ini dan bagai mana ia dapat membantu dengan memberikan kesan yang terbaik semasa kita memakai Premium Beautiful. So hari ini Ika akan berkongsi sedikit tentang kehebatan teknologi  
'Far Infrared' di dalam 'Premium Beautiful' korset.


Sebelum tu jom kita kenali dulu apa itu 'Far Infrared'


'Far Infrared' atau gelombang 'Sinaran Merah Jauh' bukan la satu gelombang yang baru. Sedar atau tidak, badan kita sendiri turut menghasilkan Far Infrared ini. 50% daripada tenaga yang dihasilkan oleh badan sebenarnya adalah Far Infrared. 


Sebagai contoh:

 Semasa kita demam badan menghasilkan FIR dan meningkatkan suhu badan dan menyebabkan kita berpeluh. FIR yang dihasilkan oleh badan kita semasa kita demam berfungsi untuk membantu kita membunuh virus dan bakteria di dalam badan kita.






Adakah 'Far Infrared' ini selamat?
Ya, 'Far Infrared' ini adalah selamat! Ada sesetengah dari yang kita keliru tentang FIR ini dan mengatakan FIR ini sama seperti gelombang 'microwave'. FIR sama sekali tidak sama dengan gelombang micro dan ianya selamat digunakan.

Darimana tenaga Far Infrared ini boleh didapati?
Sumber utama Far Infrared adalah dari matahari. 
"Far Infrared rays (FIR) are invisible and present in sunlight; they were discovered by a scientist named Sir William Herschel in 1800. His research led to the discovery that there were not only the known visible rays - red, orange, yellow, green, blue and violet – but there were also invisible rays later named Infrared." 


Adakah Far Infrared ini akan merosakkan kulit kita?

Walaupun tenaga Far Infrared ini didapati dari matahari, ia tidak akan sama sekali merosakkan kulit kita dan menyebabkan kulit kita gelap (sunburn). Far Infrared berbeza dengan ultra violet (sinaran ungu) dan ianya selamat untuk kulit kita.


"Far Infrared rays are safe and beneficial rays from the sun. (J Cardiol.2008) 


Far infrared Rays Do Not cause sunburn and damage your skin & should not be confused with Ultraviolet Light which can cause sunburn and damage the skin."


Sebenarnya terdapat 3 jenis Infrared 'Near Infrared''Mid Infrared' dan 'Far Infrared'Near Infrared menghasilkan gelombang yang pendek sekitar 0.76 sehingga 1.4 micron sahaja. Berbanding 'Far Infrared' yang menghasilkan gelombang lebih jauh sekitar 4 sehingga 20 microns. Gelombang yang jauh inilah yang dapat menembusi kulit kita dan membantu badan kita bertindak balas.


Bagaimana untuk kita rasa 'Far Infrared'?


Cara paling mudah untuk kita rasa 'Far Infrared' adalah melalui cahaya matahari. Cuba kita duduk diluar rumah ketika matahari baru terbit diwaktu pagi, kita dapat merasa haba yang dari cahaya matahari yang tidak terlalu panas dan selesa (rasa suam-suam). Cahaya awal matahari yang sampai kepada kita ini lah mengandungi 'Far Infrared' dan bagus untuk kesihatan kulit dan badan kita. 


Tetapi awas, cahaya terik matahari selalunya ketika matahari telah naik tinggi adalah bahaya untuk kulit kita dan boleh merosak kan kulit kita jika kita terdedah terlalu lama. 



Far Infrared dan 'Premium Beautiful'

Rahsia Far Infrared dan 'Premium Beautiful'

Tahu tak 'Far Infrared' merupakan salah satu ciri premium yang terdapat hanya pada korset 'Premium Beautiful'


Melalui kajian dan inovasi, sinaran 'Far Infrared' telah disulam dan dimasukkan kedalam korset Premium Beautiful dengan menggunakan Bebenang Bio-Seramik ber-FIR yang ditenun bersama fabrik Akwatek & Akwadyne untuk menghasilkan Premium Beautiful Corset. Far Infrared yang terdapat di dalam Premium Beautiful membantu untuk merangsang badan dan sel-sel didalam badan bertindak balas dengan Premium Beautiful.



Bagaimana Far Infrared berada didalam Premium Beautiful?

Jawapannya adalah dengan menggunakan BIOCERAMIC. FIR akan disimpan kedalam Bioceramic. Bioceramic akan dileburkan dan disuntik kedalam bebenang Premium Beautiful.


"Bio-Ceramic is a type of ceramic that emits/reflect Far Infrared Rays (FIR). This material is made up of a specific formula that in its raw form is created into a powder. The powder is transformed into a liquid mix that is then extruded into fibers. Bio-Ceramic fabric is woven with and then mixed with mineral oxides, like Silica Oxide (SiO2) and Aluminum Dioxide (Al2O3). 
This mixture also includes nano sized far infrared photocatalyst particles. These particles serve to emit far infrared Rays at temperatures that suit the human body. The nano sized far infrared and photocatalyst particles are mixed together with the fiber's raw materials during the production process. The fibres become more hydrophilic and comfortable to the skin. "
Bagaimana Far Infrared bertindak balas kepada pemakai Premium Beautiful?


Far Infrared bertindak balas melalui 3 tindakan asas:-

1. Membersihkan darah serta menukarkan darah yang berasid tinggi kepada darah yang beralkali lemah

2. Merangsang sel-sel yang kurang aktif didalam badan serta meningkatkan kadar metabolisma badan


3. Memperbaiki dan dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf dan menstabilkan organ-organ didalam badan.


Bagaimana cara FIR berfungsi??

FIR menembusi kulit

Tindak balas resonan ke atas molekul air
Molekul bergetar lebih kuat menghasilkan haba
Salur darah mengembang
Peredaran darah lebih lancar
Penghantaran nutrien dan pembuangan toksin lebih efisyen
Sel badan lebih aktif & sihat
BADAN JADI SIHAT, CERGAS dan CERDAS


Terlalu banyak kesan baik yang boleh dinikmati oleh tubuh badan kita melalui sinar Far Infrared ini. Teknologi yang digunakan oleh Premium Beautiful dapat membawakan FIR ini terus kepada badan kita. Dengan kata lain, tidak perlu kita untuk setiap pagi mencari sinaran FIR dari matahari.



Secara kesimpulannya tindak balas FIR ke atas badan si pemakai Premium Beautiful dapat membantu badan dan sistem dalaman badan berfungsi/bertindak dengan dengan lebih sempurna. Sistem badan yang berfungsi dengan baik dapat mengelakkan dan mencegah badan kita dari pelbagai jenis penyakit. Jadi tidak hairan la bila dikatakan Premium Beautiful ini sebenarnya dicipta 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. 


"Kecantikan yang sebenar akan lahir dari badan 
yang sihat.."



Berminat untuk merasa sendiri kesan 'Far Infrared' di dalam Premium Beautiful? 

Boleh hubungi Ika @


Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
LIFE TIME WARRANTY

Assalamualaikum semua... buat apa tu?? hari ini Ika pergi ke stokis untuk REPAIR PB cust Ika.. Tetulang  keluli Waist Nipper  beliau patah.. bukan hanya 1, tapi 4 tetulang... o,0 ..



Actually, Ini pertama kali ika hantar PREMIUM BEAUTIFUL CORSET untuk di repair.. walaupun dah tertulis dan the fact PB has LIFE TIME WARRANTY, still 'betul ke tak bayar apa2 ni??' ...

And the result is, YES! DEFINITELY!! ABSOLUTELY!!! memang tak perlu bayar, FREE OF CHARGE je.. so Woowwww!! Now baru percaya betul la PB ni ada LIFE TIME WARRANTY! 



So, apa yang boleh kita claim under lifetime warranty ini? Normally, untuk Premium Beautiful, hanya kerosakan yang tidak DISENGAJAKAN sahaja boleh dihantar untuk dibaiki. Means, kalau ada cangkuk tercabut, tetulang Premium Beautiful corset patah, Long Girdle terkoyak, any damage yang bukan disengajakan oleh kita, selagi ada rupa untuk dipakai, boleh dihantar untuk dibaiki secara PERCUMA.

NOTED uolss.. Lifetime warranty ini tidak ada kena mengena langsung untuk menjahit corset you all jadi smaller size ya. kalau waktu pemakaian Premium beautiful corset, badan you all telah mengecil, dan menjadikan size Premium Beautiful you all tersebut longgar, itu bermakna, you all kena tukar size yang baru. Bukan hantar untuk dijahit supaya menjadi size yang kecil.

So, apa yang you all perlu buat untuk menghantar corset you all untuk dibaiki?
Just contact your agent And please bear in mind, tempoh untuk repair mungkin akan mengambil masa sehingga 2 bulan.

So, kalau boleh, silalah jaga corset Premium Beautiful you all elok-elok..



Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
PREMIUM BEAUTIFUL FOR ALL WOMAN!!!

70% Kesihatan, 30% Kecantikan, 100% Keyakinan

Premium Beautiful:

👱  Boleh mencegah penyakit kanser
cth: Breast Cancer, Lump Canser, Cyst/Fibroid and etc

👱  Boleh digunakan untuk orang yang mengalami sakit belakang dan Slip Disc

👱   Boleh digunakan untuk berpantang bagi bersalin normal atau caeserean

👱   Boleh menghilangkan Perut Buncit

👱  Boleh menguruskan badan Tanpa makan sebarang ubat kurus
(Pakai secara Konsisten taw)

👱   Boleh menyuburkan setiap wanita

👱   Boleh menjadi Ikhtiar untuk Suami ISteri yang dah lama kahwin
 tetapi belum dikurniakan Cahaya mata

👱   Boleh upkan Breast yang dah kendur

👱  Breastfeeding Free


Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
- FOR BRIDE TO BE -


Hi dearest Readers... lama dah ika tak update Blog.. sorry la, hp rosak.. 
papun, Alhamdulillah.. dapat HP baru, even 2nd..


Entry kali ni ika jadi Pakar pelangsingan badan 'TERJUN' untuk bakal pengantin sabtu ni.. actually she is on my cash buyer list, but since her nak kawin and perlukan this 'MAGIC CLOTH ' for her wedding, ika pun bagi la set PB ansurans.. 


Last minit ika mesej adik ni, jadi kelam kabut.. so rushing sangat, balik kerja dari puchong gerak ke stokis shah alam jam6 lebih... sebab esok pagi Tunang bakal pengantin kita ni nak self pick up kat ofis, bawak balik PERAK... untung adik manis ni, dapat orang sarawak... 

 
We fie dulu dengan Bakal Pengantin.. Sorry Muka lupa nak sensored.. hehehheh.
MANY Thankful to mr Hubby sudi hantar isteri pergi stokis.. dan thankful kat abang man stokis shah alam sudi layan kegabraan ku mencari stokis nya..  

Alhamdulillah selesai tukar set, sempat lagi punch MINERAL COFFE.. serious this stokis sangat2 humble.. semoga banyakdan melimpah ruah rezeki stokis BEAUTIFUL WORLD NETWORK ENTERPRISE.. So korang kalau nak punch Stock datang Stokis ni k.. :)



yang paling lucu, adik ni suruh ika bungkus PB tu jangan sampai tunang dia tengok.. hahahahah.. so ika pun mencari la parcel2 kat ofis, mintak dekat kengkawan.. citylink pun citylink la janji bungkus.. even sabun PB pun ika bungkus taw. nampak tak caring nya ika dengan permintaan adik ni.. heheee


apa2 pun SELAMAT PENGANTIN BARU, SEMOGA BAHAGIA HINGGA KE JANNAH.. dan selamat ber 'Premium Beautiful' ... emm, mesti cantik body dia pakai baju pengntin nanti kan.. yelah kat dalam kan ada 'MAGIC CLOTH' berseri2 BRIDE atas pelamin... tak sabar nak tengok gambar pengantin muda kita ni... :) :)

Sesiapa yang nak dapatkan "MAGIC CLOTH" dari PAKAR PELANSINGAN BADAN ni..
boleh hubungi Ika  yeeee...

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
CASH BUYER


Nak tahu tak selling PB corset ni perlukan pemikiran yang positif, HUSNUDZON BILLAH' ...  selagi kita kata boleh, In shaa Allah, Allah dengan murah hati bagi.. selalu istiqomah..


as for me, firstly memang ragu-ragu denga jual PB ni.. tapi dengan semangat dan istiqomah Ika boleh buat..

Alhamdulillah.. Ika dapat cash buyer from Sarawak, kawan masa kursus dulu.. thanx dear sebab percaya dengan Ika.. Appreciate it..




Ada yang nak pakai premium Beautiful?? Ika ada buat PB ON SALEEEE!!!

anda hanya perlu whatsapp Ika ke 010-5030497 and mesej PB ON SALE.. 


Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
MASALAH KEPUTIHAN???

Bahayakan keputihan ketika hamil.
Uols ada masalah keputihan tak ketika hamil?
kalau time tak pregnant dulu pun banyak je keputihan, ni kan pulak time pregnant. lagi senang keputihan nak membiak.

Jom baca cerita pengguna Premium Beautiful, kak Sal:
Teringat masa 1st pregnancy dulu...masa usia kandungan lebih tujuh bulan sal terpaksa di "pap smear"...huwaaaa....sakit weyhhhh pap smear ni. Sebab keputihan kritikal sangat sampai doctor nak tak nak, kena jugak buat sebab nak tengok tahap jangkitan kulat tu macam mana.

yakeeesssss....
ni la gambaran keputihan yang melekat didinding ehem ehem kita tu...seremmm jugak kan tengok.

semua yang bergelar wanita berisiko untuk dapat kulat ni. dan tau kan yang keputihan ni bukan lah sesuatu yang baik untuk dipelihara dalam dinding rahim kita. 


Jom kita tengok apa sebenar nya yang dimaksudkan dengan keputihan ni. 

Untuk pengetahuan kita, keputihan ni merupakan sejenis penyakit yang sering dihidapai oleh kaum wanita. 

Keputihan juga merupakan satu simptom dimana kita dijangkiti bakteria atau pun kulat.Kulat? oh tidakkkk! Jangkitan bakteria ni akan menyerang kawasan genital (kemaluan) seseorang wanita tu. selang beberapa hari, jangkitan ni akan keluarkan cecair berwarna putih disertai bau yang agak tak berapa nak best lah. Lepas tu mula la area genital tu akan rasa gatal-gatal dan terbakar. Tak de lah terbakar sampai keluar api pun kan, cuma ehem ehem kita tu akan rasa panas sebab melecet je lah. Dah gatal, takkan la tak garu kan...huhuu... :p

penyebab keputihan

Banyak makan benda manis pun boleh jadi penyumbang pada pembiakan keputihan yang banyak...so kurangkan manis dalam minuman dan makan tapi lebihkan manis dalam senyuman ye ;)))
Buat peminat sengkuang, nenas dan timun kurangkan makan buah-buah ni ye.

Tau tak apa kesan kalau keputihan ni tak dirawat?

Banyak kajian yang telah dilakukan ke atas wanita yang mengidap keputihan ni. 
kesan sampingan daripada keputihan adalah seperti 

1) Jangkitan pada saluran kencing
2) sukar untuk hamil
3) Jangkitan pada bayi dalam kandungan

Mungkin ada yang tertanye macam mana cara nak rawat masalah keputihan ni kan?

Antara cara nak atasi keputihan secara traditional adalah :
daun sireh...
tau kan daun sireh ni...kalau tak jumpa and tak tau mana nak beli boleh la pegi mana-mana kedai india...mesti ada jual punye...
rebus daun sireh tu then air dia buat basuh asset uols tu ye insya'allah mujarab ;)

selain tu boleh jugak try cara ni kalau rasa rajin nak mencari bahan-bahan ni ye..;p


Cara-cara menyediakan ramuan mengatasi masalah keputihan:
1. Sediakan beberapa helai daun inai, buah temu kunci dan tapak sulaiman.
2. Bersihkan bahan-bahan tersebut terlebih dulu.
3. Rebuslah kesemua bahan tadi hingga mendidih.
4. Setelah mendidih, tuangkan air tersebut ke dalam gelas dan biarkan ia seketika atau suam.

lagi satu kalau nak guna daun pegaga pun boleh je...rebus secekak daun pegaga dengan dua gelas air, masuk garam sikit, biar mendidih kemudian biar dia suam-suam sikit baru minum sampai hilang gatal-gatal akibat keputihan tadi.
dan kalau rasa-rasa malas n tak de masa nak petik daun sireh, daun pegaga then rebus pulak, nak cari lagi tapak sulaiman bagai, uols boleh la gunakan kaedah yang senang dan moden ni

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

pakai je long girdle premium beautiful!!!
saya jamin uols mesti puas hati tak terhingga bila segala keputihan yang dialami dapat diatasi dengan hanye sarungkan girdle premium beautiful ni je. Once pakai confirm tak de lagi dah masalah ehem ehem bawah tu basah, berair plus gatal-gatal...pb ni kira pengganti seluar dalam harian kita yang tak de function memelihara assets utama kita tu...bila pakai je pb ni uols akan perasan yang keputihan tu akan ditarik sehabis habis nye tanpa rasa sakit sekalipun...dia akan keluar dalam bentuk macam nak chewing gum sket...sticky2 gitu...memang selesa dan yakin sepanjang hari. Ada tu pulak keputihan tu akan kering di jejaring girdle tu dan bertukar jadi serbuk putih. Memang tak sempat ehem ehem kita tu nak lembab pb dah tolong keringkan. Macam ada kipas angin la pulak kan ;)



selain sangat effective untuk hilangkan masalah keputihan, long gordle premium beautiful ni jugak boleh shape kan bahagian pinggul dan peha kita yang semakin hari semakin berkembang dengan pesat nye...tak ke pakej tu. sambil nak hilangkan keputihan sambil dapat bentuk pinggul dan bentuk peha yang cantik.

kalau  nak ikutkan banyak sangat benefits lain yang long girdle pb ni boleh bantu kita merawat masalah kesihatan wanita. Hanya terpulang pada kita sendiri la sama ada yakin atau tak dengan keberkesanan long girdle ni. 

Bukan tu saja tau, banyak lagi sebenarnya kelebihan Premium Beautiful. Ya Allah, nak jelaskan satu-satu memang tak habis. Tunggu next post je lah, kalau tak pun Wassap Je ika. terus Ika balas tau..

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)

#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================



PREMIUM BEAUTIFUL TINGKATKAN KESUBURAN WANITA???


Assalamualaikum bloggers..

Hari neh saya nak kongsikan dengan anda bagaimana Premium Beautiful boleh meningkatkan kesuburan wanita. 




Ramaikan wanita di luar sana yang masih belum dikurniakan cahaya mata selepas kahwin bertahun lamanya. Alhamdulillah, Allah beri ika rezeki awal, kahwin baru sebulan dah mengandung (blusher) ... cepatnya.. heheheh.. alhmdulillah... so di sini ika sangat berbesar hati ingin membantu akak semua untuk mendapatkan cahaya mata yang di inginkan..

Bagaimana PREMIUM BEAUTIFUL dapat membantu wanita untuk hamil?

Dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL Korset, secara tidak sedar ia dapat membantu menstabilkan kedudukan rahim. Rahim yang jatuh atau tidak berada pada kedudukannya akan kembali ke posisi yang sebenar, sekaligus dapat membantu proses untuk hamil.
Jika anda semua perasan, orang orang lama akan mencadangkan anda pergi berurut untuk membetulkan kedudukan rahim sebagai salah satu usaha untuk hamil.


TAPI... Dengan pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL Korset ini, anda seperti diurut 8 jam sehari setiap hari!

FIR yang disulam bersama dapat membantu melancarkan aliran darah keseluruh badan, sekaligus dapat membantu menyuburkan rahim.



Kegemukan juga merupakan salah satu faktor susah untuk hamil. Dengan pemakaian yang konsisten (8 jam sehari, setiap hari) dapat membantu anda mengurangkan berat badan secara semulajadi.

Pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL Korset terbukti berkesan dalam membantu menstabilkan hormon anda secara semulajadi.

Gabungan PREMIUM BEAUTIFUL Korset dengan PIL MAHARANI juga dapat membantu masalah sukar untuk hamil.

Antara kebaikan PIL MAHARANI:

1. Membantu mengurangkan masalah senggugut, keputihan, masalah peredaran haid juga menopause
2. Amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim)
3. Menyelesaikan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas kebas.
4. Awet muda, memberikan keanjalan kulit
5. Menghilangkan keletihan dengan meningkatkan kadar metabolisme




TESTIMONI dari salah seorang pengguna PREMIUM BEAUTIFUL:
http://myalycia.blogspot.com/2012/05/testimoni-premium-beautiful-10-tahun.html



Antara testimoni pelanggan yang dipetik dari premiumbeautiful2u.com

♥Kak Nani dari Kelana jaya - sudah berkahwin hampir 15tahun. Selepas sebulan memakai Premium Beautiful dan memakan Pil Maharani beliau mendapati  dirinya hamil. Kini anaknya sudah berusia 3 tahun.



♥Masalwa dari Ampang, 5tahun hidup suami - isteri sunyi tanpa tangisan anak, mengamalkan set Premium Beautiful & maharani, tidak sampai 2 bulan, disahkan hamil.

♥Yuhaniz Bukit Jalil, hati sudah gelisah tidak jua mengandung walaupun sudah berkahwin hampir setahun. Selepas mengamalkan set ini , Ini message beliau kepada saya "Emma, alhamdullillah skrg sy dah pregnent dlm 3 buln dah. Slps 1bulan pakai PB gak aa pregnent, sbb sy pakai ms hbis period, next month tu,dh lekat..yey!!-i masa pakai PB kan dah 10bulan kahwin..:)) " 



Disini ika juga ingin tegaskan, PREMIUM BEAUTIFUL dan PIL MAHARANI hanyalah rawatan ALTERNATIF untuk membantu mereka yang sukar untuk hamil. Untuk mengetahui permasalahan yang sebenar, perlulah rujuk kepada doktor pakar sakit puan.



so lepas pakai corset dan makan maharani neh insyaAllah boleh dh merancang nak berapa anak lelaki dan berapa anak perempuan... hehehehe...

Untuk pertanyaan/tempahan/free fitting

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================


PERKARA WAJIB KETIKA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL




PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL MELEBIHI 8 JAM 
(UNTUK FULL SET - LONG BRA, WAIT NIPPER , LONG GIRDLE)

Pakai Premium Beautiful lebih dari 8 jam setiap hari. Kalau badan terlalu obes, lagi lama masa you all kena ambil untuk pakai ya. Ingat tau wajib pakai setiap hari melebihi 8 jam. Jika nak cepatkan proses pengecilan/penurunan saiz badan, boleh pakai sehingga 20 jam. Minimum 8 jam tu actually untuk full set. Kalau uols tak pakai full set, proses pengecilan badan akan lebih lambat.
Waist nipper Premium Beautiful elok dipakai pada waktu malam ketika tidur. So kesan slim dan pengurangan lemak pada perut akan lebih cepat.


PANTY DAN BRA
Jangan pakai panty dan bra ketika memakai premium beautiful. Premium Beautiful ni yang perlu bertindak sebagai pengganti seluar dalam dan bra yang biasa kita pakai hari2.
Just pakai Premium Beautiful saja direct pada kulit, jangan pakai panty dan bra sebab akan ada halangan untuk Premium Beautiful berada atas skin kita. Actually Far Infrared Rays pada Premium Beautiful mestilah direct contact pada kulit kita. Kalau ada halangan or Premium Beautiful tak direct contact pada kulit kita, Far Infrared Rays tak mampu nak bereaksi pada kulit dan memecahkan lemak pada badan kita. That’s why proses kurus tidak terjadi.
Pakai pad ketika period.
*Tapi kalau uols nak pakai jugak Panty pun boleh, Bra saja tak perlu


WAJIB MINUM AIR KOSONG 3 LITER 
(8 GELAS AIR KOSONG SEHARI)
Wajib minum air 3 liter setiap hari. Kalau tak pakai Premium Beautiful pun memang kita digalakkan minum air kosong 8 gelas sehari, betul tak? Namun dalam hal ini, minum air kosong 8 gelas atau 3 liter sehari sebenarnya membantu Far Infrared Rays pada Premium Beautiful untuk bertindak. Tanpa air yang cukup pada badan dan kulit kita, Premium Beautiful tak dapat berfungsi dengan baik untuk memecahkan lemak pada badan kita.

Antara kesan yang boleh diketahui yang kita kekurangan air ketika memakai Premium Beautiful ialah kita merasa pening secara tiba-tiba. Namun tak semua orang yang memakai Premium Beautiful akan berasa sedemikian.


KETIKA KE TANDAS
Jangan lipat waist nipper kerana lama-kelamaan tetulang akan bengkok dan patah. Bila patah, perut uols tidak akan jadi lebih slim malah akan lebih buncit kesan tulang waist nipper menekan perut dari bahagian atas dan bawah.


  
KRISIS AWAL PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL
Sesetengah orang akan merasa pening, loya, sakit kepala dan gatal-gatal. Ini semua healing crisis. Ada orang satu dua hari, ada yang berpanjangan seminggu, dan juga ada sampai 2 minggu. Ini semua healing crisis biasa kerana Premium Beautiful beraksi dengan badan kita yang banyak toksin dan penyakit.


CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL
Uols nak Basuh Premium Beautiful just guna tangan tau. Jangan sesekali basuh guna machine wash.
Dan basuh guna sabun Premium Beautiful wash Khas. Jangan guna peluntur, sabun biasa dan pelembut kain seperti downy, comfort and etc.
Premium Beautiful Wash
Jangan berus, sental dan perah Premium Beautiful uols tau. Just rendam dengan sabun Premium Beautiful, basuh dengan air bersih dan sidai dalam bilik air sehingga air menitik tiada lagi then keringkan bawah kipas angin ataupun uols keringkan dengan Tuala bersih, just tekap-tekap then kipaskan. Uols tolong jangan jemur bawah matahari atau Iron! No No No.. nanti Far Infrared Rays Premium Beauiful uols akan hilang.

Cara cucian yang betul akan mengekalkan kualiti pakaian dalam PREMIUM BEAUTIFUL

PANTANG LARANG PB
🙅 Jangan iron Premium Beautiful
🙅 Jangan jemur bawah matahari
🙅 Jangan basuh guna mashine wash
🙅 Jangan basuh pb dengan serbuk pencuci 
🙅 Jangan perah premium beautiful dengan kuat semasa membasuh  

             Kerana semua kat atas ni akan merosakkan Far Infrared Rays uols pada premium Beautiful. Kalau Far Infrared Rays rosak means uols bukan pakai Premium Beautiful superbrand dah tapi uols pakai Premium Beautiful yang tak ada apa2 fungsi pun. 
So please keep your own Premium Beautiful ya.


Ika nak ingatkan lagi pada uols yang dah ada Premium Beautiful Corset ni supaya pakai dengan cara yang betul dan jaga elo-elok. Sebab Once uols tak ikut cara pemakaian Premium Beautiful yang betul, proses pengurusan dan pengecilan badan tidak akan menjadi. That’s why ada certain orang komplen pakai Premium Beautiful tak berkesan. Kalau  lah Premium Beautiful ni tak berkesan, tak mungkin dapat Pengiktirafan SUPERBRAND dan AWARD WINNER READERS CHOICE 2015 dan juga dapat bertahan dalam pasaran almost over 20 years dah.






So yang belum ada Premium Beautiful Corset, boleh hubungi Ika Sekarang tau... 

FREE FITTING & CONSULTANT

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================

CARA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Hi uolss...

Hari ni Ika just nak share cara nak pakai 
Premium Beautiful corset.. Sebab ada orang yang beli PB Set ni jauh dari Ika terpaksa nak pos kan, kalau nak pos Ika sekali untuk fitting pun boleh 😂😂... 
so ni cara-cara nak pakai Premium Beautiful corset ni ye..
Step 1 - Pakai Long Girdle

pic google

Cara nak pakai Long Girdle


1. First uols lipat bahagian atas girdle & bahagian kaki bawah girdle. Bila dah lipat so process nak pakai tu senang sikit
2. Then  uols boleh sarung kan girdle tersebut.. kalo rasa susah boleh juga sarungkan girdle tersebut sambil kita duduk atas katil, first time pakai memang akan rasa susah sikit tau sebab Set uols kan still dara lagi.. 😉.. Kalau uols nak senang lagi, sambil pakai girdle tu uols joget2 sikit.. Jangan lupa tarik bahagian bawah tu betul-betul kemas kena celah miss-V hokey.
3.  Bila dah pakai girdle tu, proses alihkan lemak bahagian punggong. Tarik lemak-lemak kat bahagian ni masuk ke atas bahagian belakang girdle yang berbentuk LOVE shape.. so lelemak bila dah masuk dalam love shape so memang terus melentikss la pinggul.. 
    auwwww seksisss 😉
4. Pastu kemaskan pulak bahagian depan perut. Perut boncet tu kemas-kemaskan sket bagi menaik ke atas. 


Step 2 - Pakai Long Bra

pic google

 Cara  nak pakai Long Bra 

1.  Nak pakai long bra ni actually ikut keselesaan orang, macam dalam pic ni dia tunjuk cara pakai cangkuk dari belakang sama macam Ika buat. Tapi ada je orang yang pasang cangkuk dari depan sebab material Premium Beautiful ni senang digerakkan 360 darjah.
2. Then masukkan breast Uols dalam cup. Bila dah masukkan breast dalam cup, kena tarik betul-betul bagi kemas. Pastikan rasa breast kita mantap tak kendur ye.
3.  Lepas tu kena pastikan, tarik bahagian lemak belakang masukkan ke dalam cup bra ye.. caranya uols berdiri dengan sebelah tangan kanan cekak pinggang, then tangan kiri masukkan ke arah dalam Long bra belah kanan dengan bentuk L-Shape tarik lemak masuk ke dalam CUP, then buat pergerakan yang sama unutuk sebelah kiri plak. Nanti uols akan rasa cup tu penuh tiba-tiba tau. Biasanya siapa pakai cup B, bila pakai long bra memang tukar ke cup C sebab lemak belakang badan pun akan dialihkan masuk ke dalam cup. Lepas tu uols boleh adjust tali bra tu ikut keselesaan masing-masing.
4. Then boleh kemaskan bahagian bawah long bra tersebut.


Step 3 - Pakai Waist Nipper


pic google

Cara pakai Waist Nipper/Bengkung Moden

1.   Uols Just cangkukkan waist nipper ni dari depan
2.  Pastu pusingkan waist nipper & make sure diamond Butterfly  tu betul-betul selari dengan diamond Long Bra
3.  Tali waist nipper tu boleh diketatkan ikot keselesaan, Kalau tali tu panjang boleh adjust bahagian belakang tali tersebut. 
4.  Then cangkukkan tali ke depan. Macam Ika plak bila dah cangkuk ke depan tapi still longgar. So kalau Ika lepas pasang cangkuk, Ika adjust tali bahagian belakang tu siap-siap means tarik tali bahagian belakang then pastu Ika sekali dan bawak ke depan pasang cangkuk tali.
5.  Bila dah siap just make sure keselesaan pemakaian waist nipper tersebut. Bila dah pakai waist nipper ni badan memang akan rasa sedap dipeluk 😘

 *Kalau Uols nak pakai Premium Beautiful ni, Ika akan Fitting uols dan ajar cara alih lemak bahagian peha, lengan dan belakang uols tau... Then uols akan tengok Magik dekat badan uols 😍😍😍

Nak Tengok magik Premium Beautiful Corset ni?? 
Boleh hubungi Ika sekarang juga...
Harga boleh runding tau uols...

FREE FITTING & CONSULTANT

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

==========================================================

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts