Assalamualaikum awak semua selamat pagi.
Hokay la, sebab hari ni PKPDB hari ke 10 dekat Tawau ni. Ika terajin nak buat lempeng favorite anak-anak ika since stay dekat Putrajaya dulu.
Lempeng ni mudah je kan, tapi kalau nak tambah apa-apa ikut suka pun boleh. Tiada siapa larang. Ehhe, kita jugak yang makan nya nanti.
Jadi sama ada korang nak 100% ikut resepi ika ni atau ada nak tambah variasi sendiri pun boleh. Sebabnya ada juga yang suka lembut sebab nak cicah sambal bilis, sambal sardin atau apa-apa je kan.
Tapi sebab anak-anak ika suka lempeng macam ni, ika buat ikut tekak diorang. ðŸ¤
Jom jom ika kongsikan apa je bahan yang ika guna untuk jadikan tepi tepi lempeng tu crunchy dan ranguk ranguk (kata anak ika no 3) 😂