Tuesday, 27 December 2016

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK ANAK DARA : JAGA BADAN SEBELUM TERLAMBAT!

Assalamualaikum Premium Beautiful Lovers... Sihat hari ni??
Kali ni Ika nak Share Testimoni Anak Dara ni tau tapi orang fikir dah kawen dan ada anak, sebab apa? Uols tengok dan baca perkongsian Ain sendiri dekat bawah ni..


Testimoni Premium Beautiful by TLC Siblings Ain Afiqah

(PREMIUM BEAUTIFUL IS AWESOME)

"Corset Premium Beautiful ni mmg the best corset ever yang pernah Ain jumpa taw. Mana taknya, baru beberapa bulan guna Premium Beautiful Ain dah lost 10kg. Dan yang paling penting spare tyre xde dah. Kalau dulu, ya ampun.. Lemak sana sini weyh... 😢😢😢

Nak jog xde mase. Nk diet?? Alamak sedap nye makanan2 kat malaysia ni. Kan? Pakai je Premium Beautiful. Xyah diet n jogging teruk2. 1jam bakar 900 kalori. Kalau sehari suntuk waktu bekerja uolls pakai, x ke beribu kalori terbakar. Mudah je kan?

Ni antara kesan Premium Beautiful kat diri Ain sebagai pengguna tegar Premium Beautiful. Cewaaah!!!
1. Berat badan trun smpai 10kg taw
2. Hilang sakit belakang
3. No spare tyres
4. Badan fit and firm
5. Postur badan dah tak bongkok
6. Dah boleh pakai dress cantik2.. 😍😍😍


Senang cmnilah. Uolls tgok jela gmbar before and after ain ni. Sbb kalau nak citer kebaikan Premium Beautiful ni, smpai esok x sudah. Hehehe. Gambar ni time dinner company di company yang sama. Yang membezakan tahun jer. Tahun 2015 vs 2016.. Lets check it out!

Saturday, 24 December 2016

PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA!!!

Hi Ladies & PB Lovers...

Ika nak umumkan ni tinggal 7 HARI sahaja lagi REBATE , BONUS & FREE GIFT untuk PREMIUM BEAUTIFUL CORSET...


HARGA PREMIUM BEAUTIFUL untuk 7 hari ni sangat2 Jimat & Berbaloi... Cepat2 dapatkan dengan Ika.. FREE FITTING & FREE CONSULTANT for Clients Ika ...

PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA???
PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA???
PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA???
PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA!!!!!!!!!!


Yes PERCUMA sahaja... so For those yang nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL dengan PERCUMA, uols boleh whatsapp Ika untuk lebih lanjut!!!

7 hari saja lagi uols!!! Pakai Premium Beautiful PERCUMA, Dapat REBATE & Dapat BONUS!!! Bagaimana caranya?? Cepat-cepat whatsapp Ika sekarang!!!!!


Just hubungi Ika dekat nombor tertera di bawah...

FREE FITTING & CONSULTANT


#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

Friday, 16 December 2016

SAHAJIDAH HAI-O MARKETING | PELUANG BERNIAGA BERSAMA TOP LEADERS CIRCLE

Assalamualaikum semua, Alhamdulillah sampai sekarang kita masih diberi Nikmat oleh Allah untuk bernafas pada hari ini dan juga diberi peluang untuk kita menjalani kehidupan kita dengan lebih baik😍😍😍

Sebelum Ika bercerita panjang lebar lagi untuk sharing bisnes bermentor yang semuanya serba PERCUMA ni kan, Ika nak anda semua lihat keadaan kita sekarang... bagaimana kehidupan kita sekarang? dah cukup ke, dah selesa ke, atau masih kekurangan sebab banyak yang perlu ditanggung.. Tapi kan, even kita dah berada di tahap yang selesa kita masih perlukan lagi penghasilan untuk kehidupan kita di masa hadapan. Betul tak?? Siapa setuju?

Thursday, 15 December 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET MEMBANTU PESAKIT POLYCYSTIC OVARY SYNDROME (PCOS)

Hai Semua, hari ni Ika dapat satu Testimoni Premium Beautiful yang menakjubkan tau. Uols Nak tahu tak bagaimana Premium Beautiful ni dapat membantu Pesakit PCOS (Polycystic Ovary Syndrome) ?? Sebelum tu, Ika nak sharing serba sedikit yang Ika tahu tentang PCOS ni...😊

Sindrom Ovari Polisistik (Polycystic Ovarian Syndrome- PCOS) merupakan gangguan hormon paling tinggi di kalangan wanita yang berada pada peringkat subur. Ia juga menjadi salah satu faktor ketidaksuburan dalam kalangan wanita.

Antara ciri utama PCOS adalah pengovulan (proses bertelur) tidak berlaku atau tiada pengovulan yang tetap pada setiap bulan. Selain itu peningkatan aras hormon androgen (hormon lelaki) yang berlebihan dalam badan wanita turut menjadi punca.

PCOS dikenal juga sebagai Sindrom Stein-Leventhal iaitu masalah paling lazim yang menyebabkan seseorang wanita itu gagal hamil, tetapi malangnya sehingga kini tidak banyak yang diperkatakan tentang hal ini.

Kajian antarabangsa menunjukkan kira-kira 20 peratus wanita yang berusia lebih daripada 20 tahun mengalami masalah ini, dan lebih daripada 40 peratus wanita yang mempunyai masalah kesuburan adalah disebabkan PCOS." - © Utusan Melayu (M) Bhd

Monday, 12 December 2016

MIN KAFFE KOPI KESIHATAN: KEPENTINGAN MAGNESIUM UNTUK BADAN KITA


Assalamualaikum semua... Sejak kebelakangan ni jadi Viral dalam Facebook tentang kopi 3in1, dan terkait sekali dengan MIN KAFFE kan, akan tetapi Dr Zubaidi Hj Ahmad sendiri telah menjelaskan kepentingan MINERAL MAGNESIUM yang ada dalam Min Kaffe sangat penting untuk tubuh badan kita.

Monday, 5 December 2016

KENAPA PILIH PREMIUM BEAUTIFUL CORSET?


Hi, uols... sebagai seorang wanita mengapa Ika sarankan uols untuk memakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni?? kali ni Ika share video keunikan Premium Beautiful  yang buat uols akan ter... FALL IN LOVE with it..
So hope uols Enjoy ya... 😍😍😍


Ok, dah tengok video 👆👆👆?? Puas hati kan.. Harga mahal? Tak de lah Mahal sangat jika dibandingkan dengan Kesihatan dan Aset badan uols yang lebih berharga tu kan..? 
Harga pun boleh runding.. Oppssss!!!! Lupa plak, Sekarang ni Ika ada bagi Diskaun Rm200-Rm400 & bagi Freegift tau uols.. tengok dekat sini 👉 PREMIUM BEAUTIFUL PROMOTION 2016 .... 
Nak tahu Size dan harga Premium Beautiful uols just pm/whatsapp Ika K..

FREE FITTING & FREE CONSULTANT
PREMIUM BEAUTIFUL PUTRAJAYA
PREMIUM BEAUTIFUL SABAH
PREMIUM BEAUTIFUL PUCHONG
PREMIUM BEAUTIFUL SELANGOR
HARGA PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2016
TOP LEADERS CIRCLE



KUARTERS PUTRAJAYA PRESINT 14




Assalamualaikum semua... Alhamdulillah, Ika dah pindah rumah baru, walaupun kuarters kerajaan, tapi merasa jugak rumah sendiri.. Dah seminggu lebih juga Ika pindah, baru dapat update. Sorry late.. So Ika just nak sharing pada uols cara menguruskan dokumen2 lepas dapat surat tawaran dari BPH. Tak sampai seminggu pun urusan dia kalau uols tak tangguh-tangguh...

Thursday, 24 November 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET | APAKAH FAR INFRARED RAYS (F.I.R) ??


Assalamualaikum, sebelum ika bercerita panjang.. I want to thankful sebab sudi Singgah kedai online Ika ni.. So, Ika harap, info-info  nanti dapat membantu you all k... :)

So uols dah t mengetahui tentang teknologi Far Infrared Rays (FIR) yang ada didalam Premium Beautiful CorsetTapi Ika percaya ramai yang kurang faham tentang FIR ini dan bagai mana ia dapat membantu dengan memberikan kesan yang terbaik semasa kita memakai Premium Beautiful. So hari ini Ika akan berkongsi sedikit tentang kehebatan teknologi  
'Far Infrared' di dalam 'Premium Beautiful' korset.


Sebelum tu jom kita kenali dulu apa itu 'Far Infrared'


'Far Infrared' atau gelombang 'Sinaran Merah Jauh' bukan la satu gelombang yang baru. Sedar atau tidak, badan kita sendiri turut menghasilkan Far Infrared ini. 50% daripada tenaga yang dihasilkan oleh badan sebenarnya adalah Far Infrared. 


Sebagai contoh:

 Semasa kita demam badan menghasilkan FIR dan meningkatkan suhu badan dan menyebabkan kita berpeluh. FIR yang dihasilkan oleh badan kita semasa kita demam berfungsi untuk membantu kita membunuh virus dan bakteria di dalam badan kita.






Adakah 'Far Infrared' ini selamat?
Ya, 'Far Infrared' ini adalah selamat! Ada sesetengah dari yang kita keliru tentang FIR ini dan mengatakan FIR ini sama seperti gelombang 'microwave'. FIR sama sekali tidak sama dengan gelombang micro dan ianya selamat digunakan.

Darimana tenaga Far Infrared ini boleh didapati?
Sumber utama Far Infrared adalah dari matahari. 
"Far Infrared rays (FIR) are invisible and present in sunlight; they were discovered by a scientist named Sir William Herschel in 1800. His research led to the discovery that there were not only the known visible rays - red, orange, yellow, green, blue and violet – but there were also invisible rays later named Infrared." 


Adakah Far Infrared ini akan merosakkan kulit kita?

Walaupun tenaga Far Infrared ini didapati dari matahari, ia tidak akan sama sekali merosakkan kulit kita dan menyebabkan kulit kita gelap (sunburn). Far Infrared berbeza dengan ultra violet (sinaran ungu) dan ianya selamat untuk kulit kita.


"Far Infrared rays are safe and beneficial rays from the sun. (J Cardiol.2008) 


Far infrared Rays Do Not cause sunburn and damage your skin & should not be confused with Ultraviolet Light which can cause sunburn and damage the skin."


Sebenarnya terdapat 3 jenis Infrared 'Near Infrared''Mid Infrared' dan 'Far Infrared'Near Infrared menghasilkan gelombang yang pendek sekitar 0.76 sehingga 1.4 micron sahaja. Berbanding 'Far Infrared' yang menghasilkan gelombang lebih jauh sekitar 4 sehingga 20 microns. Gelombang yang jauh inilah yang dapat menembusi kulit kita dan membantu badan kita bertindak balas.


Bagaimana untuk kita rasa 'Far Infrared'?


Cara paling mudah untuk kita rasa 'Far Infrared' adalah melalui cahaya matahari. Cuba kita duduk diluar rumah ketika matahari baru terbit diwaktu pagi, kita dapat merasa haba yang dari cahaya matahari yang tidak terlalu panas dan selesa (rasa suam-suam). Cahaya awal matahari yang sampai kepada kita ini lah mengandungi 'Far Infrared' dan bagus untuk kesihatan kulit dan badan kita. 


Tetapi awas, cahaya terik matahari selalunya ketika matahari telah naik tinggi adalah bahaya untuk kulit kita dan boleh merosak kan kulit kita jika kita terdedah terlalu lama. 



Far Infrared dan 'Premium Beautiful'

Rahsia Far Infrared dan 'Premium Beautiful'

Tahu tak 'Far Infrared' merupakan salah satu ciri premium yang terdapat hanya pada korset 'Premium Beautiful'


Melalui kajian dan inovasi, sinaran 'Far Infrared' telah disulam dan dimasukkan kedalam korset Premium Beautiful dengan menggunakan Bebenang Bio-Seramik ber-FIR yang ditenun bersama fabrik Akwatek & Akwadyne untuk menghasilkan Premium Beautiful Corset. Far Infrared yang terdapat di dalam Premium Beautiful membantu untuk merangsang badan dan sel-sel didalam badan bertindak balas dengan Premium Beautiful.



Bagaimana Far Infrared berada didalam Premium Beautiful?

Jawapannya adalah dengan menggunakan BIOCERAMIC. FIR akan disimpan kedalam Bioceramic. Bioceramic akan dileburkan dan disuntik kedalam bebenang Premium Beautiful.


"Bio-Ceramic is a type of ceramic that emits/reflect Far Infrared Rays (FIR). This material is made up of a specific formula that in its raw form is created into a powder. The powder is transformed into a liquid mix that is then extruded into fibers. Bio-Ceramic fabric is woven with and then mixed with mineral oxides, like Silica Oxide (SiO2) and Aluminum Dioxide (Al2O3). 
This mixture also includes nano sized far infrared photocatalyst particles. These particles serve to emit far infrared Rays at temperatures that suit the human body. The nano sized far infrared and photocatalyst particles are mixed together with the fiber's raw materials during the production process. The fibres become more hydrophilic and comfortable to the skin. "
Bagaimana Far Infrared bertindak balas kepada pemakai Premium Beautiful?


Far Infrared bertindak balas melalui 3 tindakan asas:-

1. Membersihkan darah serta menukarkan darah yang berasid tinggi kepada darah yang beralkali lemah

2. Merangsang sel-sel yang kurang aktif didalam badan serta meningkatkan kadar metabolisma badan


3. Memperbaiki dan dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf dan menstabilkan organ-organ didalam badan.


Bagaimana cara FIR berfungsi??

FIR menembusi kulit

Tindak balas resonan ke atas molekul air
Molekul bergetar lebih kuat menghasilkan haba
Salur darah mengembang
Peredaran darah lebih lancar
Penghantaran nutrien dan pembuangan toksin lebih efisyen
Sel badan lebih aktif & sihat
BADAN JADI SIHAT, CERGAS dan CERDAS


Terlalu banyak kesan baik yang boleh dinikmati oleh tubuh badan kita melalui sinar Far Infrared ini. Teknologi yang digunakan oleh Premium Beautiful dapat membawakan FIR ini terus kepada badan kita. Dengan kata lain, tidak perlu kita untuk setiap pagi mencari sinaran FIR dari matahari.



Secara kesimpulannya tindak balas FIR ke atas badan si pemakai Premium Beautiful dapat membantu badan dan sistem dalaman badan berfungsi/bertindak dengan dengan lebih sempurna. Sistem badan yang berfungsi dengan baik dapat mengelakkan dan mencegah badan kita dari pelbagai jenis penyakit. Jadi tidak hairan la bila dikatakan Premium Beautiful ini sebenarnya dicipta 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. 


"Kecantikan yang sebenar akan lahir dari badan 
yang sihat.."



Berminat untuk merasa sendiri kesan 'Far Infrared' di dalam Premium Beautiful? 

Boleh hubungi Ika 👇👇👇



#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

Wednesday, 23 November 2016

PROMOSI YEAR END SALES | SET MANDIAN MARINE ESSENCE


DAPATKAN PROMOSI YEAR END SALES!
PRODUK SHOM!!!!

JOM CUCI MATA DAH BERKENAN WHATSAPP IKA - 010-5030497 !!!
HARGA JIMAT & BERBALOI-BALOI!!!!!!!

👍👍👍👍👍👍👍
=======================================
" SET MANDIAN MARINE ESSENCE (SM)"

👉 MARINE ESSENCE SHAMPOO
👉 MARINE ESSENCE BODY WASH
👉 MARINE ESSENCE BEAUTY BAR @ SABUN KETIAK
👉 MARINE ESSENCE TOOTHPASTE







=========================================================

" SET MANDIAN MARINE ESSENCE 
(SABAH &SARAWAK)"

👉 MARINE ESSENCE SHAMPOO
👉 MARINE ESSENCE BODY WASH
👉 MARINE ESSENCE BEAUTY BAR @ SABUN KETIAK
👉 MARINE ESSENCE TOOTHPASTE









KEBAIKAN SET MANDIAN MARINE ESSENCE 



😄 FEEDBACK & TESTIMONI CUST 😄



Zulaikah Aman
Pengedar Sah Sahajidah Hai-O Marketing
(Pengedar diperlukan)
(010-5030497)

#AgentSahSHOM #AgentSahMinKaffe #AgentSahGarlic #AgentSahCelgynicGold #AgentSahShakeMe #AgentSahBioseleza #AgentSahFemi9Wash #AgentSahMaharani #AgentSahMarineEssence 
#MEShampoo #MEBodyWash#METoothPaste #MEBeautyBars 
#PengedarDiperlukan #Teknik5D

#SabunHijau #SabunKetiak
#SetKempisPerut #SetPerutKempis #SetKurus #SetDiet #SetKesihatanWanita  #MudahBuangAngin #MelawasPerut #HilangkanSenggugut #HilangkanKeputihan #KitaranHaidTidakTeratur #Ketuat #MasalahKulitKronik #Psiorisis #Ekzema #GatalKulit #HilangkanKelemumur

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts