Saturday, 6 February 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET: ATASI MASALAH SENGGUGUT

Assalamualaikum readers.. :)

Today ika nak sharing about experience ika.. sebenarnya ika dah lama tak datang period since leesya lahir sampai la umur leesya sekarang 1 tahun 3 bulan.. but this lately, ika asyik rasa mual2, badan mudah lemas dan lesu, sakit bahagian rahim, something move in my tummy, and perasan perut makin membesar dari hari ke hari..


So ika pun cakap dekat husband yang ika 'macam' mengandung. Husband suruh check tapi ika tak berani sebab masih belum sedia nak ada baby lagi.. orang yang melahirkan jarak dekat ni mesti faham perasaan ika kan?? Sakit melahirkan leesya belum hilang lagi tau.. :( agak2 sebulan rasa macam tu baru la berani beli pregnant test..

Esoknya bila check, its negative??!!.. tu pun masih tak percaya, sebab kenapa rasa mual2 teruk.. makan tak selera.. pokoknya betul2 macam orang mengandung!! So agak seminggu ika ingat nak beli lagi pregnant test, tapi belum sempat nak beli ika period a.ka. datang bulan lepas setahun 3 bulan... hahahahha.. no wonder la..

Then bila ika bertanya pada orang yang berpengalaman, dia kata memang orang perempuan kalau nak period perut dia akan buncit, sebab tu di sarankan bila datang period pakai bengkung!! Maklum la ika dah lama tak datang period dah lupa perasaan dan keadaan itu. No wonder jugak jerawat kemain lagi tumbuh mekar d muka ika.. :)

Dah 2 bulan jugak ika tak pakai PB sebab takut pregnant!


So first day ika period tak sakit sangat, tapi hari kedua.. ika dah mula rasa sakit 'senggugut' dan nasib baik awal2 dah pakai waist nipper! Ika bertuah sangat sebab dah ada siap2 corset kesihatan PREMIUM BEAUTIFUL! masa2 macam ni lah memang kita perlukan sangat untuk pakai PB.... bukan saja untuk melancarkan pengaliran darah tapi dapat mengempiskan perut..
Oh yeaaahhhh.. terima kasih PREMIUM BEAUTIFUL!!



Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts