Thursday, 21 January 2016

MY BABIES DIARIES


Bila anak-anak dah semain membesar, dua-dua nak buat perkara yang sama.. apa abang buat, adik nak ikut... apa adik buat, abang pun nak jugak ikut...

sama la jugak dengan anak-anak ika neh.. Semalam sorang berus gigi, yang sorang lagi nangis2 nak benda yang sama, nasib baik mama dah prepared awal2 toothbrush.. kalau tak dengar la si adik melalak nak jugaaaakkkk....

mama pun apa lagi terus snap... jarang dapat telatah and karenah anak macam neh, so when both of them dah besar, mama bagi tunjuk gambar2 mereka neh masa kecil.. but... oh ma babies please dont big so fast.. tak puas lagi nak gumul2 anak-anak mama neh.. 








#Mybabiesdiaries
#AmmarFaizanaqi
#Aqilaheleesya
#Myjourneylife

Mama Fasya Anaqi
22nd January 2016 (Friday)

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET: WAIST NIPPER UNTUK LELAKI


Hari ini, ika nak share sikit tentang LELAKI... eh, bukan jual ubat kuat ye.. nak ubat kuat hubungi husband ika... hehehhe.. :)

BOLEH KAH LELAKI MEMAKAI CORSET PREMIUM BEAUTIFUL???


Boleh!!! tapi hanya WAIST NIPPER sahaja, atau lebih dikenali sebagai BENGKUNG MODEN..
ada sesetengah lelaki mengalami masalah posture badan, masalah perut buncit, masalah sakit belakang, sendi dan banyak lagi.. betul tak? So, ika bagi solution dengan memakai WAIST NIPPER...


Ada masalah seperti gambar di bawah?? Maka cepat-cepatlah pakai WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL.. 


Apakah ciri-ciri Wait Nipper??

  • üMempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.

  • üReka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.

  • üBenang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.

  • üReka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.

  • ü3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

  • üPerhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.



Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang? Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?

Tidak. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang dapat menghasilkan kontur badan yang menarik.

Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan berasa panas?
Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabrik semula jadi seperti fiber, nilon dan tetron yang mempunyai kuasa penyerapan yang baik dan telap udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan berasa panas, malah anda akan berasa selesa di samping memiliki bentuk badan yang menarik.

Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?
Pemakaian pakaian dalam pembentukan badan ini merupakan satu proses yang konsisten. Biasanya, kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda. Pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. 3 bulan kemudian, lemak akan beralih ke tempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal di tempat asal. 

Antara Testimoni Lelaki yang memakai WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL:








Untuk Free Fitting & Consultant boleh hubungi ika:

Zulaikah Aman

Izzuqaanaqi.blogspot.com


Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts