Tuesday, 7 February 2017

TESTIMONI MIN KAFFE : UNTUK IBU MENYUSU

Bila kita menyusukan Baby, kita risau nak makan dan minum macam-macam kan.. takut Baby cirit birit la, kembung perut la, kata lain ada side effect pada baby, betul tak?.. sama jugak dengan Ika, memang takut nak makan suplement2 ni.. Tapi untuk semua PRODUK SHOM kita tak perlu risau terutama untuk ibu-ibu yang preggy atau tengah berpantang, boleh amalkan Suplement-Suplement by SHOM mengikut dos yang ditetapkan. (Minta nasihat daripada Agent Sah SHOM terlebih tau...) 😉

Begitu juga dengan MIN KAFFE, yang menjadi viral KOPI KESIHATAN untuk kita ni. Boleh kah ibu mengandung dan menyusukan baby boleh minum min Kaffe ni?? Tak de Kafein Ke?
Nak tahu boleh atau tidak baca dekat sini 👉 KESAN MIN KAFFE PADA IBU MENGANDUNG.

Dah habis baca, So dekat sini Ika Share Testimoni terbaru Ibu-ibu yang BF minum Min Kaffe... Tak menjejaskan pada baby pun sebenarnya, malah susu ibu akan bertambah sebab bila ibu min kaffe, akan bertenaga, tidak mudah stress dan tidak cepat penat, sebab bila ibu BF ni selalu stress akan mempengaruhi pengeluaran susu tau. Jom Baca Testimoni Ibu BF dekat bawah ni.... 
👇👇👇

TESTIMONI 1

Puan Khairani ni salah seorang peminat tegar coffe, pendek kata Kaki Kopi.Kesian dekat baby, setiap kali minum kopi lain kuat berangin, kembung perut...Tapi bila ibu minum Min Kaffe, baby dah tak berangin dah. Ibu Happy dapat minum Kopi lagi...

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts