Friday, 21 October 2016

DIARIES PREGGY MOMMY: TERBELI TANPA SENGAJA


Hari minggu yang lalu, hubby ajak p pasar borong belanja barang-barang dapur untuk persedian memasak masakan berpantang. Tapi bukan hubby yang masak, tugas hubby just beli barang dapur and runner, soon InshaAllah akan menyelia cawangan dengan Seri Kembangan ni, sebab InshaAllah boss dia nak buka cawangan baru di Seri Gombak.. Mudah2an berjalan lancar .. Amin..


So, nak dipendekkan cerita, hubby bawak la masuk p Market Sri Ternak dalam kawasan Pasar borong, hubby kata murah kalau nak beli banyak dekat Market ni... Sementara tunggu hubby ambil barang, Ika pun pusing2 dengan anak2 dekat market tu. Banyak jugak orang, tempatnya sempit..

Gambar bukan milik Ika.. copy paste jah..

Pusing punya pusing, terhenti dekat, benda merah ni... Ika tak nak beli sebenarnya.. berulang kali mundar mandir depan benda merah ni.. nak beli ke tidak nak beli ke tidak... Tapi Ika tak nak, last2 tangan ika pun terambil benda merah ni...  hehehehhe... price mahal jugak, RM 11.00, tapi daripada Ika pergi Cameron tu semata nak beli buah ni, baik Ika beli jak dekat sini kan...?? buah dia agak besar-besar jugak, isi dia dalam 10 biji macam tu.. 


besar-besar kan???
  Rangup tau, masam-masam manis githu rasanya.. Serius segar.. tak menyesal Ika beli, tapi Ika menyesal sebab beli 1 saja..


eeemmmmm..... Nak beli lagi la.. hehehe..

Pencinta Strawberi,

Zulaikah Aman



Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts