Saturday, 21 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL SALE | KURUS SEBELUM RAYA

Masih tercari-cari corset pembentukan badan? ataupun dah lama usha Premium Beautiful Corset tapi segan nak tanya? Ika tengah buat SALE PB untuk anda KURUS SEBEUM RAYA tawww...
Jangan lepaskan peluang ini, jarang-jarang tau ada SALE!!

 Free consultant, 
 FREE fitting
 FREE GIFT worth RM100.00...


CARANYA: Just whatsapp
PB RAYA - 010-5030497
PB RAYA - 010-5030497
PB RAYA - 010-5030497



Wednesday, 11 May 2016

PETUA KEMPIS PERUT & KURUS | MIN KAFFE + GARLIC



Jom Selongkar apa kebaikan dan khasiat SET KEMPIS PERUT & KURUS, MINERAL COFFE + GARLIC... Sebelum tu, Ika nak bagitahu, Mineral Coffe dan bertukar kepada MIN KAFFE ye... Tapi Jangan Risau Rasa tetap sama hanya packaging saja berlainan..

PETUA KEMPIS PERUT (MIN KAFFE + GARLIC)

Modal nak kurus ni, tak sampai RM100 pun you all, SET JIMAT dan Set Kesihatan yang TERLAJAK LARIS masa kini...


HILANGKAN BERAT BADAN & PERUT BUNCIT


UNTUK KESIHATAN

SEBAGAI PELAWAS


UNTUK TENAGA & HILANGKAN MENGANTUK



AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN!!!!

Harga SET KEMPIS PERUT (MIN KAFFE + GARLIC)
Hanya RM77 SM / RM 81 SS 
(postage: RM7 sm/ RM11 ss)

BERMINAT UNTUK MENJADI AGENT DROPHSIP, CONTACT IKA

Whatsapp : ZULAIKAH AMAN | 010-5030497

SABUN MAGIC EZICLEAN | MEMUDAHKAN KERJA-KERJA RUMAH

SABUN MAGIC MEMUDAHKAN KERJA RUMAH!
.
.
Berita baik buat para ibu yang nak CEPAT SIAP KERJA RUMAH!
Sabun Magic EziClean!
✔kelambu lama jadi baru
✔selimut dah berlumut,color dah jadi kelabu asap,rendam je beberapa jam dengan sabun ezi clean trus bertukar seperti selimut baru keluar dari kedai!
✔kasut jenis bergetah cth :- croc,flip flop dsb..rendam beberapa jam trus jadi seperti kasut baru keluar dari pasaraya!
✔setakat kasut sekolah,baju sekolah,tudung sekolah yg kotor giler tu..tak payah pening lagi..! Tak payah susah2 nak membebel kat anak2..
Rendam shj dgn sabun ezi clean!
Angkat dari rendaman trus jadi putih berseri!

Klik sini untuk feedback:
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

PERMINTAAN DARI SABAH & SARAWAK

AGENT DROPSHIP DIPERLUKAN:

Whatsapp : ZULAIKAH AMAN | 010-5030497

Tuesday, 10 May 2016

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT | BISNES SEBAB MINAT

Mengapa saya buat kerja part time, sedangkan dah ada kerja hakiki?? sebab saya menyahut cabaran menteri untuk membuat #2kerja ... :D hehhehe.. gurau jeeee...
First Of all, sebab Ika MINAT... Kalau takda minat terhadap sesuatu bagilah apa2 pun, dia mesti bagi alasan beribu kali...
Then, BISNES BERMENTOR.. bisnes ni, apa yang mentor buat kita tiru, Copy Paste, kita ikut jejak langkah mereka, sebab mereka dah berjaya.. dah travelling percuma setiap tahun, dah dapat CAR FUND, ada rumah sendiri bukan sebuah tapi berbuah2, ada simpanan Rm2 juta untuk setiap anak... 😱😱😱, dan jugak sangat humble untuk bantu orang yang susah untuk senang macam mereka...
So, apa yang harus kita buat sebagai protege, Kita harus merelakan diri kita, dicanai, dibentuk dan diajar. Jangan perlu rasa tersentap, kecik hati.. sentiasa fikiran terbuka. its for our future anyway..
bak kata CDM Salleha Roslan yang memang kena batang hidung Ika "ALWAYS RUJUK MENTOR, BUKAN MERAJUK DENGAN MENTOR"..
KELAS BISNES PERCUMA SETIAP MINGGU
DONT JUST BE GOOD, BE GREAT!!!
Love,
 Zulaikah Aman  | +60 0105030497 

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET | REPAIR WAIST NIPPER | FREE OF CHARGE

Assalamualaikum semua... buat apa tu?? hari ini Ika pergi ke stokis untuk REPAIR PB cust Ika.. Tetulang  keluli Waist Nipper  beliau patah.. bukan hanya 1, tapi 4 tetulang... o,0 ..



Actually, Ini pertama kali ika hantar PREMIUM BEAUTIFUL CORSET untuk di repair.. walaupun dah tertulis dan the fact PB has LIFE TIME WARRANTY, still 'betul ke tak bayar apa2 ni??' ...

And the result is, YES! DEFINITELY!! ABSOLUTELY!!! memang tak perlu bayar, FREE OF CHARGE je.. so Woowwww!! Now baru percaya betul la PB ni ada LIFE TIME WARRANTY!



So, apa yang boleh kita claim under lifetime warranty ini? Normally, untuk Premium Beautiful, hanya kerosakan yang tidak DISENGAJAKAN sahaja boleh dihantar untuk dibaiki. Means, kalau ada cangkuk tercabut, tetulang Premium Beautiful corset patah, Long Girdle terkoyak, any damage yang bukan disengajakan oleh kita, selagi ada rupa untuk dipakai, boleh dihantar untuk dibaiki secara PERCUMA.

NOTED uolss.. Lifetime warranty ini tidak ada kena mengena langsung untuk menjahit corset you all jadi smaller size ya. kalau waktu pemakaian Premium beautiful corset, badan you all telah mengecil, dan menjadikan size Premium Beautiful you all tersebut longgar, itu bermakna, you all kena tukar size yang baru. Bukan hantar untuk dijahit supaya menjadi size yang kecil.

So, apa yang you all perlu buat untuk menghantar corset you all untuk dibaiki?
Just contact your agent And please bear in mind, tempoh untuk repair mungkin akan mengambil masa sehingga 2 bulan.

So, kalau boleh, silalah jaga corset Premium Beautiful you all elok-elok..




Premium Beautiful Agent
 Zulaikah Aman | +60 105030497 


Friday, 6 May 2016

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL | PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT | CASH BUYER

Nak tahu tak selling PB corset ni perlukan pemikiran yang positif, HUSNUDZON BILLAH' ... selagi kita kata boleh, In shaa Allah, Allah dengan murah hati bagi.. selalu istiqomah..

as for me, firstly memang ragu-ragu denga jual PB ni.. tapi dengan semangat dan istiqomah Ika boleh buat..

Alhamdulillah.. Ika dapat cash buyer from Sarawak, kawan masa kursus dulu.. thanx dear sebab percaya dengan Ika.. Appreciate it..

hey afa yang masih berminat dengan premium Beautiful?? Ika ada buat PB ON SALEEEE!!!

anda hanya perlu whatsapp Ika ke 0138535825 and mesej PB ON SALE.. 😊😊😊

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts