Friday, 16 October 2020

PREMIUM BEAUTIFUL 360 THERA SERIES: 360 THERA CHALLENGE!

 Assalamualaikum everyone and all Premium Beautiful also Thera Lovers! 😍


360 THERA CHALLENGE

3hb Oktober 2020 baru baru ni Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) mengadakan kempen untuk mencari 20 orang yang inginkan transformasi diri dengan PREMIUM BEAUTIFUL 360 THERA VEST. In shaa Allah yang akan dilancarkan pada bulan NOVEMBER 2020 nanti!

Hadiah keseluruhan sebanyak RM50,000 untuk dimenangi! 20 orang pemenang HADIAH UTAMA SET THERA SERIES dan 250 orang lagi akan mendapat hadiah SAGUHATI voucher RM50. Wowweee! 😱

Kempen 360 THERA CHALLENGE ni start 3hb sehingga 10hb Oktober 2020 sahaja.


Bagaimana cara untuk menyertai kempen 360 THERA CHALLENGE ini?

Kempen ini terbuka kepada semua orang, sama ada sudah memiliki Premium Beautiful atau belum pernah miliki sama sekali!

So beruntung sesangat kalau belum mencuba mana-mana Premium Beautiful atau Therapants menjadi salah sorang pemenang 360 Thera Series ni nantikan. 🥰

Cara nak menang kempen ni Mudah sahaja, hanya perlu LIKE dan FOLLOW page facebook SAHAJIDAH HAI-O MARKETING.

Kemudian buat satu video berdurasi satu minit atau bersamaan 60 saat dan kongsikan 
"Kenapa anda ingin transformasi diri dengan PB 360 THERA SERIES?". 

Lalu muat naik video tersebut dengan Tag page SHOM dan sertakan Hashtag #360TheraChallenge dan #SHOM ke wall facebook masing masing dengan publickan video tersebut.

So 20 pemenang akan dipilih berdasarkan Video yang paling banyak LIKE, KOMEN dan SHARE!

Mudahkan?


SO, ZULAIKAH HJ FAKIH?

ARE YOU TAKE THAT CHALLENGE OR NOT?!

Hahahamboiiii!!! Dari hari pertamaaa tau ika Take Challenge! 

TAPIIIII... haaa ada Tapi nyaa... 😂

Ika frust nak buat video konten berkenaan apa. Malu sesangat kan. Dulu tahun 2017 pernah ikut juga contest Testimoni terbaik Premium Beautiful. Alhamdulillah terpilih antara 30 orang pemenang, dapatlah hadiah SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL siap dapat Sign Miss Fazura lagi tau. 😍

Masa ni anak baru 3 orang. Hahha!



Tapi kali ni, dua hati nak ikut. Emm, Nak ikut ke tidak? Dari start kempen ni di buat, 3hb, mau di katakan hari hari ika stalker je orang lain punya video. Cari ilham. Kononnya lah 😂

Tapi still tak buat jugak. Kahhhhh!
Sampailah sehari sebelum Kempen ni berakhir, baru lah muncul idea Lifestyle yang memang ika hari hari hadapi. Aduhhh, kenapa tak terfikir awal awalkan? Last minit jugak baru muncul.

So petangnya, ika minta tolong adik untuk rakam video ika tu. Tapi kan korang, dari petang sampai ke malam lepas solat isya' bersambung tak siap siap. Kebetulan, malam tu pulak ada buat makan makan untuk kami sekeluarga ja. 😂

Tengok lah tu! 🤣



Allah, susahnye hanya buat sebuah video. Macam mana orang lain boleh buat? Boleh tengok, dah berapa banyak intake. Tak boleh langsung jadi pelakon 😜

Sampai si asben rupanya stalker apa bini dia buat di ruang tamu depan dah jam 10 ni haaa 🤣


Sorry la hambur sikit. 😁

Nak nak dekat jam 11 jugak laa baru siap buat rakaman. Tu baru rakaman, belum lagi edit mengedit. Dengan selingannya balik balik si baby Aafieyah terbangun. Mencabar jugak buat kerja last minit ni kan!

Jam 11.30 lebih baru ika ngepost ke wall facebook ika.

Memang bersekang mata, neves punya pasal.
Kot la ada yang tak tidur lagi kan 🤭

Alhamdulillah, ramai jugak sambutan. Even last minit, last day. Semua la lasttt. 😂

Ni link video contest ika tuh, 

"ZULAIKAH TAKE 360 THERA CHALLENGE"

Kot la korang nak tahu ika buat challenge apa 🤣


Alhamdulillah! 
Dapat sambutan jugak. Ehhe!

Terima kasih kawan kawan yang support video ika ni. Akhirnya, berjaya jugak si Ika take challenge ni kan.

Menang atau kalah tak pa, yang penting berusaha untuk mencuba. Siapa yang tak nak HADIAH SATU SET THERAVEST + THERAPANTS bernilai RM1,858? 😳

Alhamdulillah, So tinggal tunggu pengumuman daripada page SHOM 14hb OKTOBER 2020.

Aiii is Nevesss!


D-DAY!

14hb OKTOBER 2020!

Biasa pepaghi anak-anak bangun, siapkan sarapan diorang. Buat homework.

Jadi whatsapp apa semua tak buka lagi. Anak-anak dah siap buat PDPR.

Ika buka whatsapp group support, CDM Salleha Roslan dah share poster 20 orang pemenang. 

Hati ika kecewa sikit, sebab tak jumpa muka ika antara 20 orang tu. Istirjak sekejap.

Baru nak taip ucap TAHNIAH pada team yang dah berjaya, tiberrr terbaca "Congrats to CDM Sal, Ieka, Ika dan mimi"

Eh!! Apa ni? Apa ni?

Tak salah ke? Ye la, sebab dalam group tu memang ada dua orang nama sama. Yang kak ieka, ika memang tengok gambar dia. Pemenang kedua kut. 🤭

Ika? Siyes cari banyak kali tak jumpa!

Entah ke berapa kali tengok lagi, pejam mata siap lafaz BISMILLAH, buka mata...

Terusss panggg! Macam mimpi!

Mata terus on the spot nampak muka ika! 



Allahuuu!!!
Alhamdulillah! 
Nak nangis rasa! 
Tahniah Team CDM SALLEHA ROSLAN! 
WE MADE IT!

Ada 4 orang dalam Team WEAPON 35 antara pemenang 1 SET THERA SERIES, dan beberapa orang yang lain dapat voucher RM50 untuk pembelian THERAVEST ni nanti. 

Acerrr cari, manatau ada nama yang kamurang kenal. 😁



SYUKUR, ALHAMDULILLAH!
Tahniah semuaaa 
👏👏👏


360 THERA WONDER!

Fuhhh!!! Tak cukup hanya di situ gaisss!
Semalam 16hb Oktober 2020, HQ buat meeting thru ZOOM untuk 20 orang pemenang ni.


Debar nak tahu!
Rupanya perjalanan masih panjang!
Bukan sesaja jadi pemenang tau! 
Sebab 20 orang ni lah akan menjadi 
"DUTA THERAVEST."

Ada challenge untuk kami! 😱

Mula-mula kami dipecahkan menjadi 4 kumpulan. Setiap Team ada 5 orang dan ada sorang coach yang memantau.


Alhamdulillah, kami Protege CDM SALLEHA ROSLAN satu kumpulan bersama mentor kesayangan kami. Ehhe!
Thank you SHOM!

Korang nak tahu tak apa Challenge untuk kami 360 THERA WONDER ni? 😳

Haaa! Tunggu sehingga kamiurang dapat package SET THERA SERIES ni nanti! 😉

Taasyabbarrrrr!!!

So stay tuned gaisss! 

Much Love,
Your 360 THERA WONDER! 💪❤️


No comments:

Post a comment

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts