Thursday, 2 February 2017

KELEBIHAN LONG BRA @ SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL


Hari ini Ika Continued plak dengan Kelebihan Long Bra Premium Beautiful. Apa beza Long Bra dengan Short Bra? Actually function dan kelebihan sama saja, yang membezakan Long & Short bra.. uols Faham kan.. 😉

Kalau Uols nak Tahu lagi baca dekat sini KEUNIKAN PREMIUM BEAUTIFUL ...
Apa yang bestnya Cup Bra PB ni berbentuk Piramid, jadi untuk ibu yang mengalami Puting tenggelam lepas melahirkan, jangan risau pakai je Long Bra atau Short Bra PB ni, Nipples akan timbul, selain tu akan memutihkan jugak Nipples dan banyakkan air susu, so memang amat memudahkan untuk BreastFeed baby ...

KELEBIHAN LONG BRA & SHORT
PREMIUM BEAUTIFULMengelakkan Bengkak Susu
Ika pernah tau masa lahirkan anak pertama, bengkak susu sampai demam, pakai selimut berlapis2. Ibu Ika pun letakkan daun kubis dekat Breast Ika, dah anak kedua baru Ika tau letak kubis tu tak elok sebenarnya... 😃😃. Jadi untuk ibu yang baru nak berpantang, elok la sediakan payung sebelum hujan tau. Sediakan awal-awal Short Bra atau pun PB ni satu set sebelum melahirkan. Boleh pakai masa berpantang terus.

Mengelakkan Payudara Berdarah
Kita takut kan tiba-tiba Payudara kita keluarkan darah... Allah. Takut pulak ada Breast Cancer. Tapi kalau uols nak tahu kan salah satu fungsi FIR yang ada pada Long bra dan Short Bra Premium Beautiful ni dapat mengesan, mencegah dan merawat Breast Cancer. So, better kita pakai awal-awal PB ni kan sebab kita sendiri tak tahu apa yang ada dalam badan kita ni. Lets PB do its work for our body. Gittewwww....

Meransang Pengeluaran Susu Ibu
Cup Long Bra dan Short Bra PB ni sangat istimewa tau sebab FIR yang ada dalam Cup bra PB ni dapat membantu proses pengaliran susu. Jadi uols jangan risau dengan susu yang berlimpah atau pun akan berkurangan.

Menyokong Payudara Besar
Kalau uols nak tahu Tali Bra Premium Beautiful ni bukan seperti tali bra biasa yang kita pakai tu. Tali Bra PB ni sangat High Quality, uols pakai la lama mana sekalipun, ia takkan bergulung dan takkan meninggalkan kesan merah pada badan kita. Tali bra PB ni lebar dan dapat menampung  payudara, terutamanya Payudara  yang bersaiz besar.

Dan yang paling uniknya bila Bra PB ni dapat membantu untuk mengurangkan masalah bebanan badan yang kerap mengundang datangnya masalah Sakit Belakang.

Menggalakkan Pertumbuhan Payudara Kecil
Nak besarkan payudara? Nak Ika bagitau cara mudah dihat dan selamat? sudah semestinya pakai Bra Premium Beautiful uols. 😍 sebab Long Bra PB ni direka khas untuk mengalihkan lemak-lemak yang salah parking dekat belakang badan uols ke arah payudara dan akan di Lock so lemak tersebut tidak akan beralih semula ke belakang atau ke mana2 tempat di bahagian badan kita.

Mengelakkan Gastrik
Bagi uols yang ada masalah gastrik kan seeloknya pakai Long Bra, so bila dah pakai Long Bra ni memang kena pakai satu set tau uols. Bahagian tengah Long bra PB ni (Bahagian depan yang berenda) mempunyai kandungan FIR yang lebih tinggi. So kalau kita pakai Long Bra ni akan meliputi semua bahagian Abdomen kita kemudian mengurangkan masalah Gastrik yang teruk.

Kalau uols pakai PB ni masa berpuasa, In Sha Allah uols takkan rasa lapar tau. Ika dah rasa dah pakai PB masa berpuasa, selain dapat menahan lapar sehingga berbuka dapat mengempiskan perut dan mengurangkan berat badan. Suka tak uols???

SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL


LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL Wahhhh... Bestnya Premium Beautiful ni kan. setiap part ada fungsi tersendiri. Lebih-lebih lagi bila kelebihan Pb ni untuk kesihatan kita. Hanya invest Rm2*** saja untuk satu set PB dapat menjimatkan Kos Rawatan Perubatan Hospital. betul tak?? sangat jimat...

Tapi kalau uols nak beli part by part pun tiada masalah... Boleh je.. Tapi tak digalakkan la, sebab fungsi utama Premium Beautiful ni adalah untuk mengalihkan dan mengunci lemak kita, So sekiranya uols nak beli mana-mana part atau bahagian Premium Beautiful tanpa beli full set Uols dinasihatkan merujuk terlebih dahulu dengan Agent Terlatih Premium Beautiful untuk mengenal pasti bahagian mana  yang perlu segera di baikpulih dengan Premium Beautiful Corset.

ATAU uols boleh hubungi Ika direct dekat nombor tertera di bawah ni ya, In Sha Allah Ika akan bagi serivices Tip Top dan bagi harga DISKAUN untuk uols... Kalau nak belajar cara bisnes dengan Premium Beautiful ni pun boleh, Set Appoinment dengan Ika 😍No comments:

Post a Comment

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts