Monday, 30 January 2017

KELEBIHAN WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL


Hi, uols... Thanks sebab singgah Blog Ika tau... Sebelum ni Ika share tentang Kelebihan Long Girdle Premium Beautiful kan. Kali ni Ika nak share pulak kebaikan Waist Nipper Premium Beautiful. 😍
So kalau uols nak tahu, Waist Nipper PB ni juga dikenali sebagai Bengkung Moden.

Kenapa dipanggil Bengkung Moden? sebab Waist Nipper ni bengkung yang sangat-sangat mudah dipakai, jimat masa, untuk kesihatan dan membentuk pinggang. Jadi sesuai lah untuk orang yang  berpantang, yang mempunyai sakit belakang atau slip disc, yang ada masalah perut buncit dan lain sebagainya. Even baby yang ada masalah Jaundis pun boleh hilang, just letakkan je Waist Nipper ni atas badan baby uols... 😍

KELEBIHAN WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL (BENGKUNG MODEN)


Menyokong Tulang Belakang
Siapa ada masalah Sakit tulang belakang, Slip Disc, Scoliosis, masalah bongkok terutama bagi orang yang kurus, memang sangat sesuai pakai Premium Beautiful. Terutama pakai Bengkung Moden ni, sebab Bengkung ni dapat menyokong tulang belakang uols untuk dapatkan posture badan yang tegak tau.

Macam ada sorang Client Ika ni, dia memang selalu rasa sakit belakang. Bila sarung Premium Beautiful baru dapat tau, dia alami Scoliosis, Nasib baik dapat kesan awal kan. sekarang dia buat rawatan Fisioterapi sambil pakai PB. Dia kata lebih baik pakai PB daripada makan Pain Killer setiap kali sakit. Ngeri nyeee....

Memecahkan Batu Karang
Batu Karang ni kebanyakan dihadapi oleh orang lelaki kan? tapi wanita pun ada juga masalah Batu Karang ni. So, jalan mudah daripada buat pembedahan, better pakai Premium Beautiful. Untuk orang lelaki just pakai Bengkung Moden ni. Sebab FIR yang ada dalam bebenang PB ni akan bertindak untuk memecahkan batu karang uols atau mengesan penyakit yang ada dalam badan kita ni.

MENGEMPISKAN PERUT
Perut Buncit??? memang harus cepat-cepat pakai Waist Nipper, sebab salah satu fungsi PB ni dapat Menggerakkan molekul-molekul air dalam badan kita tau. So, kalau uols pakai Waist Nipper ni even 24 hours pun sangat-sangat selesa dan takkan mencucuk atau terasa senak.

Memudarkan StretchMark
Bagi wanita yang lepas melahirkan sama ada Czer atau pun Normal memang digalakkan untuk memakai Premium Beautiful ni masa berpantang. Dapat memudarkan Stretchmark dekat perut, peha, pinggang. Bukan hanya pudarkan Stretchmarks tau, PB ni jugak dapat reshape kan badan kita ni semula tau. 😍

Membentuk Pinggang
Untuk yang ada masalah pinggang menggeleber atau pun tiada cutting kan, bila uols pakai je waist Nipper ni, pinggang uols dalam 5 minit dah ada cutting tau. Ye ke? betul uols... tak percaya? Sarung PB ni cepat... 

Elok Untuk masalah Demam Kuning (Jaundis)
Jaundis ni biasa baby yang baru lahir akan alami kan. Eh, takkan la baby pun nak sarung PB...? hehehhe.. bukan lah sarung PB ni satu set dekat baby, cukup uols letakkan waist Nipper uols atas badan baby setiap malam. In Sha Allah Bacaan Jaundis Baby uols akan berkurangan tau.  Nampak tak PB ni banyak kegunaannya??

Mengubati Lenguh Kaki
Macam Ika masa pregnant ni setiap malam Cramps then akan jadi lenguh pastu sakit bahagian sendi, Minyak panas memang tak de dekat rumah. Nasib baik ada PB ni, Ika letakkan je Waist Nipper ni dekat bahagian yang lenguh tu masa tidur.

Pernah juga Ika sakit gigi, Ika tidur dengan letakkan Waist Nipper ni dekat pipi, nyenyak je tidur sampai esok pagi... 

Macam mana? Bestkan bila Baju dalam yang kita pakai ni banyak membantu untuk kesihatan dalaman dan luaran kita?? So kalau nak dapatkan Waist Nipper ni atau satu Set Premium Beautiful hubungi je Ika... In sha Allah harga boleh runding dan ada Freegift untuk uols tau.. 😍



Premium Beautiful Corset
Premium Beautiful Expert 
PB Expert Top Leaders Circle
Premium Beautiful Murah
Premium Beautiful Lelong
Premium Beautiful Putrajaya

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts