Friday, 16 December 2016

SAHAJIDAH HAI-O MARKETING | PELUANG BERNIAGA BERSAMA TOP LEADERS CIRCLE

Assalamualaikum semua, Alhamdulillah sampai sekarang kita masih diberi Nikmat oleh Allah untuk bernafas pada hari ini dan juga diberi peluang untuk kita menjalani kehidupan kita dengan lebih baik😍😍😍

Sebelum Ika bercerita panjang lebar lagi untuk sharing bisnes bermentor yang semuanya serba PERCUMA ni kan, Ika nak anda semua lihat keadaan kita sekarang... bagaimana kehidupan kita sekarang? dah cukup ke, dah selesa ke, atau masih kekurangan sebab banyak yang perlu ditanggung.. Tapi kan, even kita dah berada di tahap yang selesa kita masih perlukan lagi penghasilan untuk kehidupan kita di masa hadapan. Betul tak?? Siapa setuju?


Dan sebenarnya kan kita tak perlukan banyak duit pun untuk hidup, cukuplah sekadar untuk makan minum seharian, bayar bil api air, bayar ansuran kereta, ansuran motor, servis kereta, servis motor, bayar sewa rumah, belanja sekolah anak-anak, beli susu & pempers anak-anak, shopping, belanja bulanan rumah, belanja Mak Ayah, Isi minyak kereta, minyak motor, bayar tol, bayar GST, bayar saman, bayar segala mcam cukaiiiiiiiiiiiii... 😖😖😖😖 Opppppssss, tetiba banyak pulak nak guna duit kan??? hehehehhe... 

So di sinilah tempatnya bagi uols yang ingin hidup tanpa bebanan kewangan, yang ingin bebas masa (Time Freedom), bebas kewangan (Money Freedom), dan bebas segala kesulitan... Yang paling best dalam bisnes ni, bukan hanya mementingkan untuk uols cari duit semata tau, tapi kita sentiasa diingatkan tentang NIAT serta KEROHANIAN dan sentiasa dapat nasihat juga dorongan Positif oleh MENTOR-MENTOR kita dalam Top Leaders Circle.

Dalam TOP LEADERS CIRCLE kita hanya perlu FOLLOW gerak kerja mentor, kalau nak hidup sama seperti MENTOR. Dan serius Mentor akan canang kita sehabis baik untuk kita betul-betul dapat sama seperti yang mereka dapat. INCOME MENTOR setiap bulan pun dah mencecah 4-5 Angka youuuuuuu.... siapa yang tak nak FOLLOW Mentor ni kan?? 💪💪💪💪💪 ...

Dan SIKAP kita terhadap MENTOR ni, sentiasa RESPOND, FOKUS  BUAT, dan Terima segala nasihat, serta kata-kata MENTOR, pedas memang pedas! Tapi kalau uols tak boleh terima, memang selamanya kita akan sentiasa dalam Tempurung, macam katak di bawah tempurung!!!

So, kalau uols dah BERSEDIA UNTUK SERAH DIRI pada Mentor, memang Mentor akan  bagiAll out.. Bagi uols FREE COACHING PERSONAL sama ada FACE TO FACE atau Pun melalui online like Whatsapp, Massenger atau lain-lain... So dekat bawah ni Ika sharing COACHING dan CLASS Percuma oleh Mentor dalam TOP LEADERS CIRCLE.


FREE COACHING BERSAMA MENTOR 
TOP LEADERS CIRCLE

FREE COACHING BERSAMA CDM SALLEHA ROSLAN



Perkara WAJIB lepas COACHING, Terpaksa jadi RETISSSSS....
COACHING BERSAMA DDM SALINA SALLEH

FREE COACHING BERSAMA SSM SUHAIDA CHE YAYA

Masa ni Faiz 1 tahun lebih, Leesya still baby lagi...
Leesya dah 2 tahun, nak dapat adik lagi... 😉😉
SOHO Biz by DDM SALINA SALLEH



O GROUP bersama CDM SALLEHA ROSLAN,
HOW TO BE PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT



KELAS MEDIA SOSIAL, BELAJAR BUAT BLOG


KELAS DOLOMITE BY MENTOR




MERAIKAN DAN DIRAIKAN OLEH ADIK BERADIK TLC 
UNTUK SETIAP PENCAPAIAN DALAM BISNES, DAPAT AWARD UOLS...

KURSUS PREMIUM BEAUTIFUL
"PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT MASTERING COURSE"


ATTEND GRAND EVENT BY SHOM


BISNESS FREE TRIP PUN ADA TAU... Bagi uols yang memang kerap bercuti ke luar negara tu, nak Save Budget, memang bisnes ni sesuai sangat lah untuk uols... Ke pelosok negara uols akan pergi dengan bisnes ni... FREE TRIP ke EUROPE, ASIA. dan banyak negara lagi tau...

Dan Lagi  satu Ika nak bagitau yang paling penting sekali Mentor-Mentor kita bukan calang-calang orang ya... Tapi Orang-Orang yang memang HEBAT DAN LUAR BIASA....

CDM AZLAN DERAMAN & ISTERI, KAK ANA


SOHONITA ICON MALAYSIA, CDM SALHA ZAIN 


Kalau uols nak tahu, banyak lagi Event yang akan kita attend tau, dan UPCOMING EVENT On 23rd Dec 2016 ni, BEYOUTIFUL... nak tahu tak siapa tetamu jemputan??? cer teka, cer teka... tengok kat bawah ni...

Hakak ZIANA ZAIN uolsssss...

👇👇👇👇
😍😍😍😍

So, Pendek kata dalam bisnes ni just Follow saja apa yang mentor tunjukkan, sebab kalau kita FOLLOW Them, inshaAllah apa yang mereka dapat sekarang tidak mustahil kita akan dapat di 2 atau 2 tahun akan datang. Sebab apa yang kita lalui sekarang ni, Mentor dah lalui dan rasa asam garam susah perit nya terlebih dulu. Thats why Mentor nak bantu kita agar senang di masa kan datang macam mereka....

Biarkan kata-kata negatif orang lain di sekeliling kita tu berlalu pergi, jangan sesekali simpan dalam hati dan fikiran. jadikan kata-kata mereka tu sebagai penyemangat untuk kita buat lebih lagi dalam bisnes ni...

Kalau uol, dah terbuka minda dengan sharing Ika di atas, nak tahu lebih lagi tentang bisnes bermentor jangan malu-malu untuk hubungi Ika di nombor tertera dekat bawah. Ika dan Group TLC akan sentiasa mengalu2 kan uols untuk JOIN kami...😍😍😍

See you All di Puncak Kejayaan!!!!!
💪💪💪💪

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts