Friday, 21 April 2017

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH | KORSET BERPANTANG TERBAIK

Apa korset or bengkung uols pakai masa ber PANTANG??
kalau ika sudah semestinya PREMIUM BEAUTIFUL 😍
Suka sangat pakai Premium Beautiful ni tau..

Awak nak tahu tak, Setiap Part Premium Beautiful ni ada kelebihan sendiri tau, tapi yang bestnya semua part ada FAR INFRARED RAYS 👍





Actually Ika baru lepas bersalin anak ketiga, satu malam Ika bemalam dalam wad, belakang Ika rasa sakit sangat kesan meneran baby, then Ika pakai Waist Nipper or Bengkung Moden PB, Sampai ke pagi Ika tak rasa sakit belakang. Lepas 2 minggu bersalin macam tu baru Ika pakai Long Girdle, nak tahu tak, darah kotor masih ada even dah hari ke-20, darah beku beketul-ketul pulak tu. Bayangkan kalau Ika tak sarung PB langsung, dah la Ika tak tahu mana nak cari tukang urut dekat Putrajaya ni kan... Pakai PB je lah jawabnya...

ORANG BERSALIN CZER BOLEH PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL KE?

Ika selalu dengar orang yang bersalin Czer ni, tak boleh pakai Corset, sebab tu badan macam di pam, naik mendadak lepas berpantang. Betul ke? Ika tak tahu pulak sebab ketiga-tiga anak Ika bersalin normal, Alhamdulillah... Tapi bagi Ika Orang yang bersalin Czer ni boleh je pakai corset, dan  ika sarankan memang kena pakai korset kesihatan Premium Beautiful. Kalau Nak tahu macam mana cara pakai untuk orang bersalin CZer cepat wassap Ika sebelum badan awak kembang. 😉

TESTIMONI BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL 

Dekat bawah ni a bundle of TESTIMONI mommies yang bersalin CZER dan normal dapatkan kembali bentuk badan dengan hanya sarung SATU SET PREMIUM BEAUTIFUL 😍

TESTIMONI 1: Puan Lina, KL (Bersalin Czer)
Awak dapat Bayangkan tak 3 kali bersalin Czer, 3 kali Gam, 3 kali Stapler? Ya Allah, kuatnya seorang ibu kan. Tapi bila reward diri dengan sarung PB satu set, badan pun dah cantik, dah tak macam kena pam, rasa berbaloi tak bersalin czer?



TESTIMONI 2: Puan Yanie, Perak (bersalin Czer)
Berpantang Anak ketiga baru dapat sarung korset PB, dapat kurus balik macam badan anak dara. Suami pun asyik puji je. Mesti puji bang, isteri dah lawoooo...  Eh, jangan tak tahu, PB boleh buat awak jadi awet muda dan cantik sentiasa tau. Boleh tengok gambar puan yanie ni sendiri.



TESTIMONI 3: Puan Fiza, JB (Bersalin Czer)
Berat turun mendadak lepas sarung PB masa berpantang! Bayangkan awak lepas bersalin berat badan 75kg, then sarung PB berat badan terus drop 54kg! 21kg hilang. Bak kata beliau "Invest sikit untuk kesihatan & kecantikan, tak perlu fikir banyak kali" tapi kalau awak masih nak berfikir jugak 1000 kali, memang badan awak takkan berubah punya. Apakata lepas sarung PB baru awak fikir..😍😘


 

TESTIMONI 4: Puan Asmah, Melaka (Bersalin Czer)
Puan Asmah ni baru je sarung PB lepas bersalin Czer anak ketiga, Which mean, anak pertama dan kedua bersalin normal. Nampaknya bukan yang bersalin czer je badan akan mengembang, normal pun sama je kalau tak jaga. Alamak! Nasib baik Ika dah ada siap2 KORSET KURUS ni 😍


TESTIMONI 5: Puan Ana, KL (bersalin normal)
Puan Ana ni salah seorang PB users yang paling lama. Dan Beliau mula pakai PB ni sebab Ikhtiar nak hamil sebab dah lama kawin tapi still tak da rezeki sebab ada masalah keputihan yang teruk dan kitaran haid tak teratur. Then, lepas beberapa bulan pakai PB, alhamdulillah, gembira tak terkata, beliau pregnant anak pertama! Then tahun ni baru je habis berpantang anak kedua dan masih pakai korset PB yang sama. Awak rasa jimat tak jimat?? Baju dalam satu je, tapi pakai bertahun2? 😁
 

TESTIMONI 6: Puan Arni, KL (bersalin normal)
Memang rata2 orang yang berpantang pakai PB ni akan berpuas hati. Sebabnya dapat maintain kan balik bentuk badan sebelum bersalin. Macam puan arni ni, nampak tak perubahan beliau? Dah kurus balik, yang penting pakai konsisten ye uols, jangan skip2 dan jangan malas2.
 

Ada banyak lagi testimoni PB nnt Ika share nest entry k.. So, kalau awak dah rasa yakin nak pakai PB ni, nak dapatkan balik bentuk badan idaman, nak kurus balik lepas bersalin, cepat2 book appoinment dengan Ika tau. Hubungi je Ika dekat no tertera di bawah. 💋



Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts