Thursday, 20 April 2017

TOP SALES AWARD 2017 BY CDM SALLEHA ROSLAN

DATED: 21.1.2017
VENUE: PREMIUM BEAUTIFUL OUTLET SHAH ALAM


Alhamdulillah, Ika rasa bersyukur sangat dapat peluang berniaga bersama TLC. Dapat Mentor yang sentiasa Positif dan beri sokongan yang tak henti2 pada kami. Jatuh bangun Ika Mentor sentiasa ada, sedangkan selalu tak yakin dengan diri sendiri. Tapi sampai bila tak yakin, jadi untuk hargai pengorbanan Mentor Ika, Ika kena Follow cara Mentor, dengar tunjuk ajar mentor, dan buat apa yang mentor suruh! 

And finally, lepas jatuh bangun dalam bisnes ni selama setahun, Ika berjaya siapkan 1000bv dan dapat Top Sales Award by CDM salleha Roslan!
Dalam Ika pregnant 8 bulan Ika gagahkan diri, Ika drive sendiri ke kelas, COD barang, pergi stokis, Ika bawak anak2 ke hulu hilir! Penat lelah dah terbayar, Next nak besarkan Income lebih lagi!



Ni lah Mentor2 Ika yang selalu bagi semangat dekat Ika. Suruh Ika buat je, Buat untuk anak2, ingat anak2, nak tunjuk bukti dekat husband. So, jangan tarik "HandBrake" dan Jangan Pandang belakang lagi! Jalan Terus!
Allahu Akbar... Tqsm BCDM Salina Salleh (kak dyna) & BDSM Suhaida (kak yaya).


Kalau awak nak tahu, dulu kan, bila Ika ikut pergi kelas (masa tu hati belum berpaut dengan bisnes ni) group Kak dyna ni boleh di kira tau, dalam 5-6 orang je. Kadang ada kelas, kak dyna pergi sorang2, sedih pulak Ika. Tapi sekarang, group kak dyna ni dah beranak pinak sampai Singapore! Berkat kesabaran beliau akhirnya membuahkan hasil! Ika tak salah pilih Leaders! Alhamdulillah....


Masa ni Ika bawak RK ika jugak sekali untuk serap Ilmu, tq kak maylin sebab luangkan masa datang. Photo kredit to husband kak yaya.

Leesya tengah noted dalam buku tu! Jgn kacau... hehe

Princess Mama! Sayang Awak !

Penguat Hati Mama! Love you anak!
Bestnya dengar sharing by abam sado PB Maskulin ni! Dulu menjadi penghalang, sekarang dah jadi tulang belakang! Buat bisnes bersama suami isteri ni syoknyaaaa... cik hubby, bila la nak ghase cenggini.. wuuuu...




Awakkkk! Kalau awak kata tiada masa nak berniaga ni sebab kerja, tapi apa kata mereka? Perkongsian yang hebat dari kedua orang yang bekerjaya. Cik Ain dan Puan yanie, dua2 berkerja dalam bidang yang sama, tapi kerjaya bukan pengahalang untuk dapatkan Income 4-5 ANGKA! BONUS BESAR MASUK BULAN DEPAN RM14K pada 11hb, awak rasa? Jual apa? Jual baju dalam wanita je awak! Baju dalam yang memang kita ni wanita pakai! Nak tahu cara, cepat2 set Appoinment dengan Ika.



Dan Setiap kali lepas kelas, WAJIB ada OGROUP dengan Leaders masing-masing. Nampak tak, walaupun kami bawak anak kecil tak patahkan semangat untuk timba ilmu! Dengan perut boyot, mak yong dukung Leesya.. sabar ya sayang! Mama buat untuk awak, abam n adik...





Selesai O-GROUP, sebelum bersurai, perkara WAJIB kena ambil ialah GAMBAR KUMPULAN! part yang paling Ika suka, sebab cantekkkkkk... tak pernah rasa macam ni, dengan TLC la baru Ika rasa. Alhamdulillah..

KAMI adalah TLC, TLC adalah KAMI!


So, kalau awak nak jugak rasa aura positif dan minat nak belajar berniaga dengan TLC, jangan segan2 hubungi no Ika yang tertera dekat bawah! 



 

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts