Thursday, 28 April 2016

BISNESS ONLINE: SIDE INCOME

assalamualaikum, ada sesiapa yang berminat untuk menjadi AGENT/PENGEDAR
DROPSHIPPER are welcome...
.
.


MODAL AGENT/PENGEDAR serendah RM500 sahaja.. LELAKI atau WANITA sesiapa sahaja pun boleh.. 


TERMA dan syarat:

1 - Haruslah Rajin, berusaha, tidak malas dan tidak mudah putus asa.
2 - Haruslah Rajin, berusaha, tidak malas dan tidak mudah putus asa.
3 - Haruslah Rajin, berusaha, tidak malas dan tidak mudah putus asa.
.
.
nampak tak ika ulang 3 kali, thats means syarat tu sangat penting ye... 
.
Tak pandai berniaga? tak pa, Ika ajar caranya.. 
.
berapa yuran ahli? yes, nak jadi ahli yuran RM50 sahaja.. dapat buku kit syarikat dan ID, so lepas tu anda memang sah untuk jual semua produk syarikat tanpa WAS-WAS... 
.
Dropship kena bayar jugak ke? ok, untuk dropship, boleh je tak bayar ahli... tapi just  bonus syarikat pun tak dapat.. rugi tak uolssss? yuran ahli RM50 sahaha, untung awak dapat, bonus syarikat awak dapat, dan banyak lagi la.. so tak rugi kannn..
.
.
Ika buka peluang pada yang betul2 nak ubah kehidupan dari biasa kepada LUAR BIASA...
.
BERMINAT?? Whatsapp ASAP ke: 


0138535825
(Zulaikah Aman)

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts