Friday, 4 November 2016

SHOR BRA PREMIUM BEAUTIFUL UNTUK WANITA


Assalamualaikum...

Hari ni Ika nak cerita sikit tentang Short Bra Premium Beautiful...

Bukan mudah nak cari bra yg bersesuaian dengan bentuk asset kita, betul tak? kang Salah beli Short bra, pasti nampak lemak tersembul tak pun Breast  terkeluar, rasa tak selesa, tali bra asyik longgar.. Apa kata uols cuba Premium Beautiful Short Bra, lebih selesa dan kemas. Paling penting dapat menjaga Nipples and breast uols from cancers.

PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRA & LONG BRA 

Actually, Premium Beautiful Short Bra ni mempunyai fungsi yang sama dengan Premium Beautiful Long Bra. Bezanya, uols boleh pakai Short Bra ni by one piece tanpa perlu full set or complete set. but uols still akan dapat effect yang sama macam uols pakai Premium Beautiful Long Bra.



CIRI-CIRI & KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL 
SHORT BRA

1. Reka bentuk Cup Bra yang berbentuk PIRAMID




Selalu kita jumpa cup bar berbentuk bulat atau dome kan? Sebenarnya cup berbentuk bulat dan dome ni memang tak baik untuk kesihatan payudara. Sebab ia akan menekan Nipples kita. Bila Nipples tak ada ruang untuk bernafas, menyebabkan Nipples kita sedikit gelap, masalah puting tenggelam dan menyumbang kepada BRAST CANCER. CANCER mudah terjadi terutamanya bagi ibu yang menyusukan bayi, so ibu pastikan membersihkan Nipples selepas menyusukan bayi sebab bila tak bersih nipples akan terpenyek dan terperap didalam bra berbentuk dome dan boleh menyebabkan CANCER!

Jadi dengan cup berbentuk Piramid Premium Beautiful memberikan ruang kepada nipples anda untuk bernafas dan mencerahkan kembali nipples anda.

Dan dengan 3 Dimensi Piramid dapat menampung keseluruhan breast anda (FULL CUP) dari terkeluar dan menganjalkan semula payudara uols.


2. Mempunyai 3 Keping Jahitan Cawan Coli Ber 'Stereoskopik'


Short Bra ni mempunyai 3 keping jahitan cawan coli ber'Stereoskopik' yang dapat menampung breast agar tidak jatuh serta menumpukan breast kita pada kedudukan yang betul. Dalam lapisan cawan coli ni, mempunyai Chitosan yang diperoleh daripada kuku kaki ketam dari dasar lautan Jepun yang berfungsi untuk mencegah Sel Kanser Payudara.


3. Rawan Keluli Memori yang Elastik



Short Bra ni juga memiliki Rawan Keluli Memori bersifat Elastik yang berfungsi untuk menganjalkan serta mengukuhkan kedudukan payudara. Keluli ni bukan seperti yang ada pada pad bra biasa, kerana ia boleh direnggangkan 360 darjah. So rawan keluli ni boleh dilentur, dilipat atau dipulas sebab ia bersifat lembut. Thats why, ia takkan patah, rosak atau menekan bawah payudara uols.

Rekabentuk Short bra ni berkuasa mampatan dan tegangan dibahgaian depan seta mampu meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada uols.


4. Mempunyai Far Infrared Rays (F.I.R)


Diperbuat daripada material jenis Akwatek dan  Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan Far Infrared Rays (dari tourmaline), yang dah disuntik dan  ditenun dalam bebenang PB  serta dicipta berdasarkan kajian dalam bidang ergonomi. Fungsi FIR dapat melindungi badan dan kulit daripada sinaran UV serta menggetarkan molekul air dalam badan yang membantu untuk melancarkan peredaran darah dan meningkatkan kadar metabolisme dalam badan. Disamping itu  FIR juga meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara tersebut.

Sebab tu bila PB ni rosak atau koyak kita tak boleh repair sendiri sebab bebenang PB tak sama dengan benang biasa, So kalau PB uols nak repair hantar sendiri ke HQ atau dengan agen yang uols beli tu.


5. Bahagian belakang bra  yang berbentuk 'U' untuk membantu menghilangkan lelemak di belakang badan


Kalau nak tahu, lelemak kita yang terkumpul di belakang badan, menyebabkan kita tiada breast. Kebanyakan mereka yang kata tiada breast, bila pakai Bra premium Beautiful ni, tak sampai pun 5 minit, breast dah penuh dalam cup.

Rekabentuk berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang dapat mengurangkan lemak-lemak di bahagian belakang badan. Sebab tu Bentuk 'U' dibahagian belakang badan dapat menonjolkan bentuk badan yang cantik dan menarik da dapat menguruskan serta menambah kontur bahagian belakang badan.


6. Material Fabrik yang  mempunyai kuasa serap peluh yang baik dan anti bau




Disebabkan jenis kain Fabrik Akwatek dan Akwadyne sama seperti Long Bra Premium Beautiful, ia mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara bagi memberi penyesuaian dan keselesaan untuk pemakaian seharian.

So, uols boleh pakai selama seminggu tanpa cuci tau, sebab ia serap peluh dab tak berbau. Lepas pakai, uols kipaskan je. Tapi kalau nak cuci pun tak pe, jangan masuk mesin basuh dah. Cuci pakai tangan dan sabun PB Wash sendiri ya!


7. Tali Bra yang tebal dan kukuh


Tali bra Short Bra Premium beautiful sama seperti Long Bra, direka khas untuk menyokong kedudukan payudara supaya tidak mudah jatuh berbanding tali bra bisa yang mudah jatuh bila dipakai. Ia juga Senang untuk diselaraskan mengikut keselesaan masing-masing.


8. Mempunyai 3 Cangkuk yang kuat


Dengan rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan uols membuat pelarasan yang sesuai.
Bila uols mula berubah ke cangkuk yang paling dalam, TAHNIAH! Memang banyak perubahan sudah berlaku ke atas bentuk badan uols!!


9. LIFETIME WARRANTY


The best thing about PB is, its have LIFETIME WARRANTY (Jaminan Baik Pulih Seumur Hidup), yang mana Warranty ni cover samaada terkoyak, cangkuk tercabut, besi patah, rawan keluli bawah bra tercabut dan segala macam lagi tanpa sengaja. Semua akan dibaik pulih secara PERCUMA tanpa apa-apa bayaran tersembunyi dikenakan.


 SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL MUDAH UNTUK BREASTFEEDING




Premium Beautiful ni direka sesuai untuk ibu yang menyusu badan dan antara kebaikan Premium Beautiful dalam penyusuan ialah:

  • Pengeluaran susu badan menjadi lancar
  • Ibu tak akan mengalami bengkak susu kalau ada gap dalam penyusuan sebab cup Premium Beautiful ni menyeimbangkan buah dada dan produksi susu.
  • Mengelakkan terjadinya payudara bernanah atau susu masam yang boleh mengakibatkan breast cyst.
  • Payudara tidak jatuh malah kedudukannya akan diperbaiki kepada kedudukan yang betul. Ini berbeza dengan pemakaian bra biasa yang memberi kesan menekan ke bawah dan payudara akan jatuh tanpa kita sedari.
  • Premium Beautiful sangat membantu dalam memejalkan payudara yang lembik


Nak susukan bayi pun mudah sangat sebab ciri-ciri cup bra Premium Beautiful ini sangatlah lembut. Cara penggunaan adalah mudah dan cepat iaitu dengan menarik cup ke bawah. Bayi takkan menunggu lama dan payudara akan diampu oleh cup maka ia tidak akan jatuh. Bra cup yang elastik boleh menampung saiz payudara yang 1 saiz lagi besar. Payudara akan membesar sekiranya susu badan memenuhi payudara. Bra  tidak akan ketat di mana ia boleh menganjal dan tidak menghadkan tumbesaran payudara. Ini berbeza dengan bra penyusuan yang lain yang boleh menyebabkan jangkitan kuman dan ketidakselesaan kepada pemakai. Cup Premium Beautiful adalah bersifat kapas yang memberi kesan selesa dan boleh bernafas kepada payudara anda yang mengandungi susu.

Cara menyusukan baby dengan menurunkan tali sedikit
dan tarik cup ke bawah...
Memudahkan juga untuk mengepam susu.


Satu lagi premium beautiful short bra ni juga sesuai untuk dipakai daily basis serta untuk pregnant mother bagi mengelakkan sagging breast berlaku.. :)





Untuk dapatkan SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL ni dengan harga OFFER,
just CALL/WHATSAPP ika. Harga Istimewa beserta FREE GIFT menanti anda.

Special Offer!!!
Special Offer!!!
Special Offer!!!

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts