Tuesday, 1 November 2016

PREMIUM BEAUTIFUL: CORSET BODY SHAPING WANITA

CORSET YANG MANA PILIHAN UOLS???


Pernah tak uols pakai baju dalam dah bertahun-tahun tapi badan terasa sakit, tak selesa, susah nak buang air, berbau tak meresap peluh, kurang berkualiti dan sebagainya???? dan paling penting yang jenis free size, pakai sekali terus longgar???

emmmm, Ika pernah. dari korset A, B, C, .....Z.. banyak brands dah tau, lastly terlonggok dalam almari. Membazir tak?? sangat membazir. Dah la kalau koyak kena jahit sendiri, tu pun kalau rajin nak jahit la.. hehehhee.. 

Nasib baik Ika jumpa korset pembentukan badan yang sangat selesa dan mengutamakan kesihatan.
Sangat selesa Even pakai 24jam, tak berbau boleh pakai workout then pergi kerja, Size kita sendiri (sebab tu perlu ukur and fitting) dan paling best LIFETIME WARRANTY uols...


Kenapa perlu pilih PREMIUM BEAUTIFUL???



Beribu-ribu testimoni pengguna Premium Beautiful Corset berpuas hati!!!!
Hanya pastikan uols beli Premium Beautiful ni dengan PB Expert yang sah, InshaAllah dijamin puas hati...























Seronok kan tengok semua dah ada body shaping!!!!
Kalau mereka semua boleh, anda pun boleh juga...
Kalau nak tahu Ika pakai Premium Beautiful Corset ni, secara percuma je tau uols..
bagaimana caranya?? 
Just call/whatsapp Ika, Ika bantu and guide uols untuk dapatkan body shaping yang ideal dengan hanya pakai PB secara percuma sambil tu boleh dapat income... Masyuukkkkk...!!!!



Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)


Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts