Friday, 29 April 2016

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERTS | KOREAN FOOD @SHAFTBURY CYBERJAYA

Hi uolsss.. pernah tak korang makan, makanan KOREA? BIBIMBAP? DAE BUKKI? 
.
.
Ika dah lama mengidam nak makan KOREAN FOOD, tapi takut.. takut tak halal.. bukan ngidam yang pregnant taw!! no no no... hehheheh.. kebetulan ada kawan ofis ajak makan KOREAN FOOD, "bagai pucuk dicita, ulam mendatang" ... like korean said "i'm call" ... hehehhe..
.
.
HALAL ye uolssss... so Ika pun drive keta IRIZ kawan ni ke CYBERJAYA.. SHAFTBURY SQUARE, tahukan? 
.
.
before nak datang, pastikan call Reserved tempat. sebab tak sampai 5 minit kami duduk, orang dah berduyun2 masuk.. 
.
.
Ika order set SOON DUBU JIGAE SEAFOOD, ada tofu, this is first time makan Tofu.. T,T .. kesian makkk.. kawan ika order BI BIM BAP ... 

SNOW ICE & SIDE DISH served first ... Potato, Bilis, Kimchi..
Makan ni je pun dah kenyang uolssss.... ALhamdulillah...
ini rupanya BI BIM BAP & SEAWEED SOUP, baru makk tahu...
Snow Ice, makan sekali Kacang merah dia baru rasa lemak manis..
kalau makan ice n air jak, uols akan rasa tawar...

.
.
so far tekak ika masih boleh terima lagi.. tapi bila rasa Bi bim bap, tekak tak boleh terima mungkin bau cendawan kuat sangat kot.. tapi kawan makan elok je.. hahahhahahah.. banyak lagi menu taw.. Sedap, memang sedap... Price pun not bad, below RM20, kalau ada lebih pun Sen2 je kot..




KO HYANG
LOT P1-20, SHAFTBURY SQUARE SOHO,
PERSIARAN MULTIMEDIA,
63000 CYBERJAYA, SELANGOR



'ALL OUR SUPPLIERS ARE HALAL'

LOVE,

ZULAIKAH AMAN






Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts