Thursday, 14 January 2016

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET: CORSET UNTUK BERPANTANG


Ramai lagi yang masih menggunakan bengkung traditional bertali2 dari perut sampai lutut...
pernah tak rasa menyusahkan?? rajin pakai hanya sehari dua lepas tu dah malas pakai... lepas tu dah tak pakai dah bengkung sebab gatal-gatal, dan tak selesa...

JANGAN SUSAH HATI!!!!

Bagi ibu2 yang akan berpantang dan tengah berpantang atau lepas berpantang, ika sarankan berpantang dengan CORSET MODEN KESIHATAN PREMIUM BEAUTIFUL! tak perlu ikat dari atas ke bawah dah... tak kan rasa gatal, 'Breastfeeding' Free, dan sangat-sangat selesa taw mommies..




Antara kelebihan & Kebaikan berpantang dengan Premium Beautiful:



so, WHY NOT yang baru melahirkan anak pertama terus beli satu set Premium beautiful atau anak pun yang melahirkan anak kedua atau ketiga atau yang seterusnya cepat-cepat pakai Premium Beautiful neh, dapat membentuk badan dan membantu malancarkan pengaliran darah dalam badan.. 


As wanita, kita nak jaga badan lepas bersalin kan... ramai wanita masih berfikir, bukan nak orang tengok pun, dalam baju sapa yang nak tengok...? husband kat rumah jah yang hari2 tengok.. Sebab suami lah, kita kena jaga badan kak, takkan masa anak dara badan macam Miss Universe, bentuk Hour Glass.. tapi lepas bersalin 'ada aku kesah, aku dah kawin.. suami aku pun tak kisah'... akak tak tahu husband akak dah lama perhati akak.. 


Boleh hilangkan Stretch mark lepas bersalin?? Alhamdulillah BONUS sangat buat akak semua, macam ika, memang terbukti.. dah pakai 6 bulan, kesan strectmark yang dulu hitam, sekarang agak pudar... dah tak malu dah dekat husband.. 


Antara Feedback Mommies yang berpantang dengan Premium Beautiful, sebab lepas berpantang pun pakai PB selama 8jam, setiap hari...











Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts