Monday, 9 November 2015

PERSONAL TOUCH: GET SUPRISE FROM MENTOR

30 Okt, 2015, Jumaat

Hari neh, ika ada ada Appoinment "Personal Touch" dengan mentor, kak yaya and her partners Bang Paidi, both of them from Shah Alam - Putrajaya, semata nak jumpa ika, sebab dah lama tak jumpa.. yelah both of them kan 'Just Married' .. :) 

So dah set hari neh nak jumpa masa lunch sebab time rehat panjangkan... dari pagi tak senang nak duduk diam!! jantung berdegup, rasa tak sedap hati!... lepas tu, kak yaya post kat FB: ada suprise tuk ika" .. lagi la ika tak duduk diam... 

Jumpa cafe perbadanan jak, depan ofis... masuk je cafe, tercari2 kelibat kak yaya dan bg paidi, (kan hari jumaat, semua dalam cafe penuh lelaki, siap2 isi perut sebelum solat jumaat) ... then ika dapat tengok seseorang bertudung putih... ika dah dapat agak "siapa dirinya"... :)

Ya Allah, wanita ini yang dah lama ika nak jumpa, tapi tak pernah tercapai!! CDM Salleha Roslan ... (cer google.. cer google..) nak singkat cerita, rupanya semalam bila kak yaya n bg paidi 'Personal Taouch' dengan  kak sal, kak sal tanya dorang "esok apa plan yaya n pai?" ... kak yaya cakap la nak jumpa ika.. pastu kak Sal suruh ambek dekat rumah... Excited sangat jumpa kak sal, and I'm Speechless :) .. 




Bila kak sal dah bukak mulut, memang macam baru habis kena hempuk "ambek sebijik" ... hahahhaha.. Terima kasih kak Salleha Roslan... I'm Speechless.. :)


nampak muka ika, dah ada keyakinan dah... 
INsyaAllah...



tak cukup dekat dalam cafe, sambung lagi dekat luar... ;)
Memang tak sah, kalau tak jumpa kak Salleha Roslan, tak ambik gambar memang rugi lah.. meh ika belanja gambar-gambar ika dan Mentor2 ika neh... :)











Kak Salleha Roslan, macam neh pon nampak cantek, abaikan plastik dekat belakang tu...
geram tengok!! ase nak cubit2 jak pipi kak sal...


lepas jumpa kak sal ika terus set Appoinment dengan client yang nak pakai PB sebab dah nak married tapi ada masalah badan besar.. so stay tuned  .. :)


TO BE CONTINUED ....



With Love,

Zulaikah Aman


Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts