Thursday, 21 January 2016

MY BABIES DIARIES


Bila anak-anak dah semain membesar, dua-dua nak buat perkara yang sama.. apa abang buat, adik nak ikut... apa adik buat, abang pun nak jugak ikut...

sama la jugak dengan anak-anak ika neh.. Semalam sorang berus gigi, yang sorang lagi nangis2 nak benda yang sama, nasib baik mama dah prepared awal2 toothbrush.. kalau tak dengar la si adik melalak nak jugaaaakkkk....

mama pun apa lagi terus snap... jarang dapat telatah and karenah anak macam neh, so when both of them dah besar, mama bagi tunjuk gambar2 mereka neh masa kecil.. but... oh ma babies please dont big so fast.. tak puas lagi nak gumul2 anak-anak mama neh.. 








#Mybabiesdiaries
#AmmarFaizanaqi
#Aqilaheleesya
#Myjourneylife

Mama Fasya Anaqi
22nd January 2016 (Friday)

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts