Wednesday, 19 August 2015

PREMIUM BEAUTIFUL TERBUKTI !!!


Ramai yang masih Ragu-ragukan, betul ke PB Corset neh boleh kuruskan badan ala2 'hourglass'???
Yes, tidak dinafikan PB direka dengan rekaan ciri-ciri 
bentuk badan yang semua wanita idam-idamkan.

'berapa lama baru boleh berkesan?'
lagi satu persoalaan yang orang selalu tanya... 
bila orang tanya, ika akan jawab 'bersusah dahulu bersenang kemudian'... hehhhe
tiada satu benda kat dunia neh yang kita pakai even produk kecantikan or whatever la... kesan dia dalam masa sehari.... 


Tak nak cakap banyak, mohon jeles dengan gambar-gambar ini...
pakai sekarang 2 tahun kemudian body cantek, tapi kalau sekrang masih dok fikir, 
then 2 tahun akan datang masih dok fikir... orang dah nun jauh ke depan dah kak... :)



ini kak Saf, even kak saf pun pakai dari tahun 2013, di ulang.. TAHUN 2013..
pakai dengan konsisten baru dapat body hourglass ...


ishhhh.. siapa tak tergugat, dulu badan macam drum dah transform hourglass!!!!
jeles Tak???!!!


pakai baju besar buat apa pakai PB??....
sampai bila awak nak simpan lemak segala penyakit dalam badan tu???
meh kurangkan lemak sekaligus sihatkan badan, baru la badan boleh pakai sampai ke tua... hehehehe



ini plak kak Mel.. mcm modeling pon hado kan... tengok beza tangan dia... 
tak ke jeles neh??? haaaaiiihhhhhh...




Ramai jugak yang masih tak tahu, Corset Premium beautiful neh boleh menaikkan seri wajah selain memberikan kesihatan dan kecantikan. ni disebabkan SISTEM di dalam setiap benang Premium Beautiful melancarkan peredaran darah ke seluruh badan termasuk ke muka. so jangan heran orang yang pakai PB neh nampak Awet muda je... (tu pun kalau rajin pakai secara konsisten)... :)


 With Love, 

©© Zulaikah Aman  ©©


Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts