Thursday, 20 August 2015

Opppssss... Terlebih sudah...



Takutnyeeeee bila timbang berat badan, jarum penimbang berputar tak berhenti sampai rosak pecah... hahahahhahahah... siapa pernah alami macam neh??

Uoollsss... Bukan setakat mesin je rosak, body sendiri pun barai.
LEMAK terabur dan bersepah.. pah...  pahhh.., 
BREAST dah nak sampai perut 0_O, 
PUNGGUNG dah macam tong..but.. still... stil.. still lagi berALASAN.....???  ppffttttt....

Suami tak kasi le.. Or suami kata mahal .. or suami kata `tak payahlah ayangkan dah cantik'
or buat apa beli membazir je or  "kang beli nak byr hutang tak cukup"

Haaa!!! ok, lepas neh. nanti kalau berjalan dengan en.suami ke Mall or ke pasaraya or dating .. suruh dia pegang tangan kita. Then kalau nak Pandang pun jgn pandang orang lain sampai menoleh dua kali tawww... suruh Pandang isteri sendiri je. Jangan tenung body pompuan lain. Pandang body isteri sendiri tau. 

kan ke Abang kata  body isteri cantik?




©©  Zulaikah Aman  ©©



Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts