CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

Premium beautiful merupakan pakaian dalam yang special. Tak sama dengan lingerie yang ada kat luar sana. Setiap individu ada saiz premium beautiful yang khas untuk dia sorang saja. Sebab tu laa kita sangat-sangat perlukan ukuran ni.

So that, kita tiada laa kes salah pakai saiz baju dalam kan. Sebab Premium beautiful ni bukan untuk dipakai sendat, senak dan ketat, tapi perlu dipakai selesa dan mudah untuk pergerakan kita seharian

Nak ukur badan tu kejap saja. Tak sampai lima minit dah siap. Uols boleh ukur sendiri atau minta bantuan orang lain gunakan tali inci masa ukur dan ukuran semua dalam centimeter (CM). Bila uols ukur tu, jangan terlalu longgar, jangan terlalu ketat tau, just easy. 
Cara nak ukur, rujuk gambar kat bawah ya.



 Bila dah dapat ukuran tu, send @ WhatsApp  saja ukuran Uols tu kat Ika. Nanti Ika kirakan size Premium Beautiful uols.

#CaraUkurPremiumBeautiful
#AgentAktifPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulMurah
#HargaPremiumBeautiful

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts