Tuesday, 14 February 2017

BUY & WIN LOUIS VUITTON FROM ITALY BY SALHA ZAIN

Hi Everyone!!! Ika ada Good News for all of you tau... Siapa nak LV Handbag dengan Percuma???
LV handbag ni bukan yang cikai-cikai tau uols! LV Ori from Milan, Italy... 
Siapa nak bagi?? Of Course la TLC Founder, merangkap mentor kesayangan TLC iaitu CDM SALHA ZAIN!


Wowwww!!! Ika pun Tak mampu nak beli LV ni, tapi ni lah masanya nak dapatkan LV Handbag ni secara percuma! So, untuk husband yang sayang dekat isteri, atau pun Ladies yang pernah intai-intai, recce-recce Premium Beautiful sebelum ni kan, Ika nak bagitau uols ni, selain dapatkan Cash Rebate RM150, ada satu lagi sebab mengapa uols kena beli Premium Beautiful ni sekarang (Februari Only), dan bukan bulan depan, atau tahun depan!!!

Sebabnya kalau uols beli Satu set Premium Beautiful sekarang sampai hujung bulan Februari 2017, uols boleh menang LV Handbag secara percuma. For guys, boleh lah bagi pada orang tersayang kan. and for Ladies of course  uols boleh keep it for yourself 😍😍

Syarat-syarat untuk menang LV Handbag ni, Uols kena beli Satu set Premium Beautiful dengan mana-mana TLC PB Expert yang sah, ataupun hubungi je Ika 😉 then uols tukarkan  resit pembelian PB tu kepada tiket cabutan bertuah. (so, makin banyak uols beli PB makin banyak tiket uols, dan makin besar peluang uols dapatkan LV Handbag from Italy) 😊😍😊

Tarikh penyertaan ni sah sehingga 28 Feb 2017 je tau... 1 Mac dah tutup.. 😁

Apa yang uols tunggu lagi, ni lah masanya uols tunjukkan kasih sayang pada orang tersayang atau pada diri sendiri kan. Untuk dapatkan info lebih lanjut atau jika uols ada sebrang pertanyaan, just whatsapp Ika dekat nombor tertera di bawah ni k... 😍


Protege Salha Zain
Louis Vuitton Handbag
Milan, Italy
TLC x LouisVuitton
TLC x PB Expert
Premium Beautiful
Buy & Win LV Handbag From Italy
Premium Bautiful Putrajaya
Top Leaders Circle

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts