Tuesday, 22 November 2016

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET MURAH 2016

PERKARA WAJIB KETIKA PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL


PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL MELEBIHI 8 JAM 
(UNTUK FULL SET - LONG BRA, WAIT NIPPER , LONG GIRDLE)

Pakai Premium Beautiful lebih dari 8 jam setiap hari. Kalau badan terlalu obes, lagi lama masa you all kena ambil untuk pakai ya. Ingat tau wajib pakai setiap hari melebihi 8 jam. Jika nak cepatkan proses pengecilan/penurunan saiz badan, boleh pakai sehingga 20 jam. Minimum 8 jam tu actually untuk full set. Kalau uols tak pakai full set, proses pengecilan badan akan lebih lambat.
Waist nipper Premium Beautiful elok dipakai pada waktu malam ketika tidur. So kesan slim dan pengurangan lemak pada perut akan lebih cepat.


PANTY DAN BRA
Jangan pakai panty dan bra ketika memakai premium beautiful. Premium Beautiful ni yang perlu bertindak sebagai pengganti seluar dalam dan bra yang biasa kita pakai hari2.
Just pakai Premium Beautiful saja direct pada kulit, jangan pakai panty dan bra sebab akan ada halangan untuk Premium Beautiful berada atas skin kita. Actually Far Infrared Rays pada Premium Beautiful mestilah direct contact pada kulit kita. Kalau ada halangan or Premium Beautiful tak direct contact pada kulit kita, Far Infrared Rays tak mampu nak bereaksi pada kulit dan memecahkan lemak pada badan kita. That’s why proses kurus tidak terjadi.
Pakai pad ketika period.
*Tapi kalau uols nak pakai jugak Panty pun boleh, Bra saja tak perlu


WAJIB MINUM AIR KOSONG 3 LITER 
(8 GELAS AIR KOSONG SEHARI)
Wajib minum air 3 liter setiap hari. Kalau tak pakai Premium Beautiful pun memang kita digalakkan minum air kosong 8 gelas sehari, betul tak? Namun dalam hal ini, minum air kosong 8 gelas atau 3 liter sehari sebenarnya membantu Far Infrared Rays pada Premium Beautiful untuk bertindak. Tanpa air yang cukup pada badan dan kulit kita, Premium Beautiful tak dapat berfungsi dengan baik untuk memecahkan lemak pada badan kita.

Antara kesan yang boleh diketahui yang kita kekurangan air ketika memakai Premium Beautiful ialah kita merasa pening secara tiba-tiba. Namun tak semua orang yang memakai Premium Beautiful akan berasa sedemikian.


KETIKA KE TANDAS
Jangan lipat waist nipper kerana lama-kelamaan tetulang akan bengkok dan patah. Bila patah, perut uols tidak akan jadi lebih slim malah akan lebih buncit kesan tulang waist nipper menekan perut dari bahagian atas dan bawah.

  So, caranya samada uols bukak Waist Nipper then pakai balik atau pun buka cangkuk bawah dan atas dalam 2 atau 3 cangkuk pastu naikkan Waist nipper. Senang je.

KRISIS AWAL PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL
Sesetengah orang akan merasa pening, loya, sakit kepala dan gatal-gatal. Ini semua healing crisis. Ada orang satu dua hari, ada yang berpanjangan seminggu, dan juga ada sampai 2 minggu. Ini semua healing crisis biasa kerana Premium Beautiful beraksi dengan badan kita yang banyak toksin dan penyakit.


CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL
Uols nak Basuh Premium Beautiful just guna tangan tau. Jangan sesekali basuh guna machine wash.
Dan basuh guna sabun Premium Beautiful wash Khas. Jangan guna peluntur, sabun biasa dan pelembut kain seperti downy, comfort and etc.
Premium Beautiful Wash
Jangan berus, sental dan perah Premium Beautiful uols tau. Just rendam dengan sabun Premium Beautiful, basuh dengan air bersih dan sidai dalam bilik air sehingga air menitik tiada lagi then keringkan bawah kipas angin ataupun uols keringkan dengan Tuala bersih, just tekap-tekap then kipaskan. Uols tolong jangan jemur bawah matahari atau Iron! No No No.. nanti Far Infrared Rays Premium Beauiful uols akan hilang.

Cara cucian yang betul akan mengekalkan kualiti pakaian dalam PREMIUM BEAUTIFUL

PANTANG LARANG PB
🙅 Jangan iron Premium Beautiful
🙅 Jangan jemur bawah matahari
🙅 Jangan basuh guna mashine wash
🙅 Jangan basuh pb dengan serbuk pencuci 
🙅 Jangan perah premium beautiful dengan kuat semasa membasuh  

             Kerana semua kat atas ni akan merosakkan Far Infrared Rays uols pada premium Beautiful. Kalau Far Infrared Rays rosak means uols bukan pakai Premium Beautiful superbrand dah tapi uols pakai Premium Beautiful yang tak ada apa2 fungsi pun. 
So please keep your own Premium Beautiful ya.


Ika nak ingatkan lagi pada uols yang dah ada Premium Beautiful Corset ni supaya pakai dengan cara yang betul dan jaga elo-elok. Sebab Once uols tak ikut cara pemakaian Premium Beautiful yang betul, proses pengurusan dan pengecilan badan tidak akan menjadi. That’s why ada certain orang komplen pakai Premium Beautiful tak berkesan. Kalau  lah Premium Beautiful ni tak berkesan, tak mungkin dapat Pengiktirafan SUPERBRAND dan AWARD WINNER READERS CHOICE 2015 dan juga dapat bertahan dalam pasaran almost over 20 years dah.






So yang belum ada Premium Beautiful Corset, boleh hubungi Ika Sekarang tau... 

FREE FITTING & CONSULTANT

Zulaikah Aman
Premium Beautiful Expert CDP by TLC
(010-5030497)
#PremiumBeautifulUntukSemuaWanita  #PremiumBeautifulExpertCDPbyTLC #AgentSahPremiumBeautiful #PremiumBeautifulPuchong 
#PremiumBeautifulPutrajaya #PremiumBeautifulSabah 
#PremiumBeautifulSemenanjung 
#1PremiumBeautiful1Wanita

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts