Monday, 17 October 2016

BAGAIMANA CARA MENJADI AGEN/PENGEDAR SAHAJIDAH HAI-O ???



Assalamualaikum semua, entry Ika hari ni nak tunjukkan bagaimana cara nak jadi AGEN SAH untuk Produk SAHAJIDAH HAI-O MARKETING (SHOM)& juga Benefits (kelebihan) menjadi seorang agen... So, mula-mula apa yang perlu anda lakukan?? 


Anda perlu mendaftar terlebih dahulu sebagai ahli SHOM dengan membayar membership Fee RM50 untuk tahun pertama dan anda akan dapat buku starter kid. Then tahun kedua dan seterusnya RM35 setahun. So, kaedah ini sangat sesuai untuk anda yang telah menjadi pengguna setia Produk SHOM untuk kegunaan Sendiri dan keluarga atau berminat untuk memulakan perniagaan secara online atau Offline...

Contoh agen Ika kat Sabah, daftar sebagai Agen...
Att: Sebelum tu Ika nak ingatkan apabila kita berdaftar dengan syarikat, so kita akan tertakluk di bawah peraturan-peraturan Sahajidah Hai-O Marketing Sdn. Bhd. dan DSAM (Direct Selling Association of Malaysia). 


MENGAPA PERLU MENDAFTAR SEBAGAI AHLI???


Untuk Pengetahuan uolss, pendaftaran ni penting bagi memudahkan syarikat menghantar penyata pendapatan uols setiap tahun untuk anda declare secara rasmi pendapatan  yang anda perolehi dalam perniagaan SHOM (sama ada anda buat secara online atau offline)... Lagi 1, kalau uols tak mendaftar sebagai ahli macam mana SHOM nak bagi bonus direct masuk dalam account bank uols.. tak githu???

Contoh Bonus SHOM masukkan direct dalam account ...
best tak?? tu pun kalau uols banyak buat sales...

So, Kalau uols nak daftar jadi agen SHOM, just hubungi Ika @ 010-5030497... ^____^


KENAPA NAK JADI PENGEDAR PRODUK SHOM??

Daripada uols menjadi pengguna barangan SHOM, Ika sarankan lebih baik uols mendaftar sebagai Ahli/Agen. Sebab dengan hanya menggunakan Produk SHOM untuk kegunaan sendiri, uols juga boleh berjimat sehingga 20% dan berpotensi untuk menerima BONUS TUNAI setiap bulan dari SHOM. (Untung tak uols??)

Then, bagi yang berminat untuk menjadi SHOM Distributor untuk tujuan menambah pendapatan dengan berniaga online atau offline, uols boleh boleh membeli produk SHOM dengan minimum 200BV (harga sekitar RM450++). Nak buat apa lepas tu?? uols jangan risau, jangan hilang arah tuju, sebab Ika akan membimbing uols dengan membuat pilihan produk untuk memulakan bisnes uols. :) 


KELEBIHAN/KEBAIKAN MENJADI AHLI/PENGEDAR/AGEN SHOM?


1. Modal permulaan yang rendah.
2. Dapat membeli dengan harga ahli penjimatan sehingga 20%.
3. Dapat membeli produk dengan harga yang lebih murah dari harga ahli melalui promosi dari SHOM.
4. Berpeluang mengumpul Mata (point) dan menjana pendapatan sampingan hanya dengan penggunaan Produk SHOM sendiri.
5. Berpeluang menjana pendapatan sampingan hanya dengan berniaga secara Part time.
6. Tidak perlu mengeluarkan belanja besar untuk menyimpan stok.
7. Tidak diwajibkan maintain point setiap bulan. Point adalah bergantung dengan sebanyak mana bonus yang anda inginkan. (tiada paksaan ye uols)
8. Tidak diwajibkan menaja. Uols cuma perlu banyakkan sharing produk untuk menarik lebih ramai ahli untuk menambahkan bonus bulanan uols. (bergantung kepada berapa banyak bonus yang uols inginkan setiap bulan ye, so kalau nak banyak bonus masuk banyakkanlah sharing produk)
9. Tidak memerlukan kedai untuk berniaga. Sebab kebanyakan Pengedar SHOM membuat bisnes ni secara online & juga sharing secara online/offline sahaja dengan keluarga dan rakan-rakan.
10. Harga produk yang berpatutan dengan kualiti produk yang hebat. kehebatan kualiti produk SHOM menyebabkan Produk SHOM mudah untuk dikongsikan dan dijual.



Bukan hanya yang di atas ni sahaja tau uols dapat benefit, selain daripada untung runcit, uols akan mendapatkan banyak lagi benefit lain, antaranya:



1. BONUS PRESTASI: Bonus personal dan bonus kepimpinan sekiranya anda menaja. (Bonus sehingga 41%)
2. BONUS MANAGER: Bonus perkembangan manager. (Bonus sehingga 15%)
3. BONUS CARFUND: Berpeluang mendapatkan Carfund dan memilih kereta idaman anda (Bonus sehingga 3%)
4. BONUS CDM: Bonus sehingga 3%.
5. BONUS WAWASAN: Bonus sehingga 5%.
6. Insentif pelancongan ke Luar Negara termasuklah mengerjakan UMRAH.
7. Majlis pengiktirafan bagi setiap kejayaan yang telah dicapai dalam SHOM.

Dalam bisnes bersama kami di bawah pimpinan CDM SALLEHA ROSLAN, uols juga akan mendapatkan:-

                                    ** PERSONAL COACHING 1 TO 1 SESSION
Its just for Free, hanya perlukan usaha dan kegigihan uols je,
sama ada sanggup serah diri untuk dibimbing dan dicanang
oleh mento atau tidak... :)

** ILMU MARKETING TENTANG BUSINESS ONLINE & OFFLINE.


Kelas Ilmu yang diadakan setiap minggu... :)

So, uols kalau dah faham bagaimana cara dan syarat untuk jadi Agen/Pengedar/Ahli seperti di atas just hubungi Ika ye. Jangan lepas ni tanya Ika pulak apa syarat nya... kalau betul2 dah ready serah diri, serius nak jadi sebahagian ahli family SHOM, I'll be giving you a warm welcome for joining us. Sekian, Sharing Ika hari ni... Semoga dapat memuaskan hati uols dengan penerangan yang ringkas ni k..




Pengedar Sah SAHAJIDAH HAI-O MARKETING (SHOM)

Zulaikah | 010-5030497


Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts