MARINE ESSENCES BEAUTY BARS @ SABUN KETIAK

"SET MANDIAN MARINE ESSENCE"

Lately ni ramai yang mesej or wassap Ika tanya pasal produk marine essence. Yes dear, Ika agent sah yang jual product marine essence ni. So, korang tak payah risau ok. Ika akan bagi best price khas untuk customer Ika.



Set marine essence ni terdiri daripada 4 produk utama:

1) Marine essence shampoo

2) Marine essence Body Wash

3) Marine essence Beauty Bars


4) Marine essence Toothpaste


BAHAN-BAHAN UTAMA MARINE ESSENCE 
(Sabun Hijau & Body Wash)

Natural jer, tanpa bahan kimia berbahaya. That's why kanak-kanak pun boleh mandikan dengan sabun ni

**Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

**Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

**Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

**Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

**Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

**Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
-Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

**Aloe Vera- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Zulaikah Aman

(010-5030497/014-5552558)

#AgentSahMarineEssence
#PengedarDiperlukan


KEBAIKAN MARINE ESSENCE BEAUTY 
(Sabun Hijau & Body Wash)

Ada yang tertanya, apa beza sabun hijau (sabun ketiak ) ni dengan cecair body wash?? Actually, sama saja fungsi dan kelebihan, so you have a choice sama ada nak yang bentuk ketul atau jenis cecair...

FUNGSI ’Sabun Marine Essence Beauty Bar @ Sabun Ketiak & body wash’:
> Menghilangkan gatal-gatal badan dan muka
> Menghaluskan kulit
> Menghilangkan Jerawat muka dan badan
> Membantu melegakan penyakit ekzema dan psoriasis
> Mencerahkan ketiak, leher, kelengkang dan bahagian pelipat badan yang lain.
> Menghilangkan bau ketiak
> Menghilangkan gatal-gatal ketiak
> Memudarkan parut pembedahan
> Memudarkan kesan rekahan atau stretchmark
> Menghilangkan ketuat
> Menghilangkan panau, kurap dan masalah kulit yang lain.
> Mengekalkan kesegaran badan.
> Mengurangkan masalah sunblock kritikal.
> Memudarkan parut pembedahan


Sabun Marine Essence juga in shaa Allah sangat berhasil untuk masalah berikut:
# Ekzema bayi hingga dewasa
# Kulit gelap di leher, ketiak dan celah peha
# kesan gigitan serangga
# parut luka
# rekahan perut selepas bersalin
# kulit ruam akibat peluh dab ruam lampin
# menghidap penyakit kulit proriasis
# panau
# Jerawat badan


 CARA GUNA SABUN MARINE ESSENCE BARS

Ya Allah senang je guna sabun marine ni. Guna macam sabun biasa je. Sebelum tu, potong dadu jimat sikit. Ika potong 6-9 dadu, cuci untuk muka je, tahan jugak 2-3 bulan. Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit macam cuci muka biasa tu. Then bilaskan dengan air sehingga bersih, mudahkan? :)

KELEBIHAN SABUN MARINE ESSENCE
(Sabun Hijau & Body Wash)

"NO MERCURY"

Apa beza sabun biasa dengan sabun marine essence ni? Apa kelebihan sabun ketiak ni? 

# Tiada unsur-unsur paraben yang boleh mengakibatkan kanser
# Tanpa SLES (Sodium lauryl ether sulfate)
#Sebagai aromaterapi yang menyegarkan
#Tanpa bahan kimia 

Bukti sabun marine essence ni tanpa bahan kimia, jom tengok video ni. Confirm takkan guna dah sabun lain dah lepas ni....


Bayangkan kalau kita nampak segala kimia yang meresap masuk dalam salur darah kita tu, nak ke kita guna lagi sabun-sabun tuh? Memang tak laa kan. Scary you....

So, untuk sebarang tempahan boleh hubungi: 

Zulaikah Aman

(010-5030497/014-5552558)

#AgentSahMarineEssence
#PengedarDiperlukan


 SIJIL KKM SABUN MARINE ESSENCE
(Sabun Hijau & Body Wash)

Tak perlu ragu-ragu untuk memelihara kulit dan mencantikkan semula kulit anda yang bermasalah tu dengan sabun no.1 di Malaysia iaitu, Sabun Marine Essenec atau Sabun Hjau.

Kerana:

100% halal
100% selamat

Dan disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai produk yang bersih dan selamat

Gunakan tanpa was-was kerana bahan-bahan yang terkandung dalam sabun marine essence hanyalah bahan-bahan semulajadi dan selamat dari bahan-bahan kimia yang memudaratkan

Sabun Marine Essence boleh didapati dalam bentuk ketul atau cecair dalam botol.
 Rujuk gambar rajah ni untuk mengetahui bahan-bahan yang terkandung dalam Sabun Marine Essence yang sangat wangi dan membantu merawat banyak masalah kulit kronik terutama Ekzema dan Psoriasis.

 Ni pula Nombor Rujukan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk sabun ketiak yang tengah HOT di pasaran.Gunakan tanpa was-was inshaAllah sangat membantu menyelesaikan masalah kulit anda.

Untuk tempahan segera boleh hubungi :

Zulaikah Aman

 010-5030497
014-5552558
(COD Area Puchong-Putrajaya)

#AgentSahMarineEssence
#PengedarDiperlukan

 MARINE ESSENCE SHAMPOO (250ml)



*** Produk alam semulajadi!! Jom nikmati 8 manfaat hebat smile emoticon

> Gabungan Unik Ramuan Semulajadi dan Botani

> Tanpa Sabun


> Tanpa Paraben


> Tanpa SLES


> Mineral yang Bermanfaat


> Anti Bakteria

> Anti Oksidan yang Hebat


> Haruman Aromaterapi yang Menyegarkan




FUNGSI BAMBOO SALT SHAMPOO:


HARGA MARINE ESSENCE SHAMPOO 
RM 33
POSTAGE: RM7 SM / RM10 SS


untuk tempahan sila hubungi no tertera:

Zulaikah Aman
 010-5030497
014-5552558
(COD Area Puchong-Putrajaya)

#AgentSahMarineEssence
#PengedarDiperlukan

 MARINE ESSENCE TOOTHPASTE (UBAT GIGI)



Pertama kali dihasilkan dengan ramuan botani Xylitol dan Pheno-SFE™ (bahan utama dalam setiap produk ME).





Terdapat 4 ramuan eksklusif di dalam ubat gigi ini:

1. Garam Buluh
  • Sumber kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan gigi dan gusi.
  • Membantu menyembuhkan luka kecil gusi, gusi berdarah dan ulser mulut.
2. Xylitol
  • Menguatkan enamel gigi dan mencegah kerosakan gigi.
  • membantu memperbaiki kerosakan gigi.
3. Pheno-SFE™
  • Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi (Anti-Penuaan)
  • Membantu membaiki dan memperbaharui sel-sel.
4. Glycerin
  • Pelembap semula jadi yang terhebat!
Ciri-ciri & Kebaikan yang ada pada ubat gigi ini:
1. Gabungan ramuan di atas dapat menangani masalah kesihatan gigi:

  • mencegah kaviti gigi
  • mencegah masalah gusi
  • mencegah pertumbuhan plak
  • menguatkan enamel gigi yang lemah
  • menanggalkan kotoran
  • mencegah nafas berbau
2. Tanpa gula

  • Mencegah kerosakan gigi
3. Tanpa fluorida
  • Selamat untuk kanak-kanak dan dewasa
4. Anti-Bakteria

  • membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi
5. Anti-Oksidan yang hebat

  • membantu menghapskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi.
6. Antiseptik semulajadi

  • Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser mulut dan gusi berdarah.
7. Daun pudina

  • Menyegarkan nafas


Boleh rujuk gambar ni untuk Sijil Halal dari Jabatan Kemajuan Agama Islam Malaysia (JAKIM)
bagi ME Toothpaste.

Terbukti berkesan untuk sembuhkn luka kecil pada gusi, gusi berdarah, gusi bengkak, gusi gatal, gigi karat, ulser mulut, cegah plak, cegah mulut dan nafas berbau busuk dll. 



HARGA MARINE ESSENCE TOOTHPASTE
RM 22
POSTAGE: RM7 SM / RM10 SS

For Order, whatsapp ika untuk fast respon taw...

Zulaikah Aman

 010-5030497
014-5552558
(COD Area Puchong-Putrajaya)

#AgentSahMarineEssence
#PengedarDiperlukan


 HARGA SET MANDIAN MARINE ESSENCE 2016


Hi uols!! So masih ada tertanya2 berapa harga Marine Essence sekarang? 
Sebelum tu Ika share sikit, antara produk-produk Hot Marine Essence.

ME produk ni ada 4 sahaja, 
so, kalau ada tetiba nampak ada ME produk hat lain, jangan beli tau uols.

 Marine Essence Beauty Bar
 Marine Essence Shampoo
 Marine Essence Body Wash
 Marine Essence Ubat Gigi



So nak dapatkan FREE POSTAGE, hanya dengan pembelian 2 atau lebih produk Marine Essenence atau pun campur dengan produk kesihatan lain...

FREE POSTAGE!!!!
FREE POSTAGE!!!!
FREE POSTAGE!!!!

PENGEDAR JUGA DIPERLUKAN, 
HANYA WHATSAPP ATAU CALL IKA:

Zulaikah Aman

 010-5030497
014-5552558
(COD Area Puchong-Putrajaya)

#MiniStokisSHOM
#AgentSahMarineEssence
#PengedarDiperlukan


SET MANDIAN MARINE ESSENCE 2016





MARINE ESSENCE BEAUTY BARS 
(SABUN HIJAU/SABUN KETIAK)



Zulaikah Aman
 010-5030497
014-5552558
(COD Area Puchong-Putrajaya)
#MiniStokisSHOM
#AgentSahMarineEssence
#PengedarDiperlukan
#Putrajaya #Selangor #KualaLumpur #Sabah #Sarawak 
#SabunKetiak #SabunHijau #MarineEssence #AgentMarineEssenceSelangor #AgentMarineEssenceKualaLumpur #AgentMarineEssenceSabah #AgentMarineEssenceSarawak #MasalahKulitKronik #Ekzema #Psoriosis 


WINNER READER'S CHOICE AWARDS 2015 

Tahun 2015, Produk Marine Essence Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) telah menjadi Produk pilihan No 1 para pengguna. Menang AWARD pulak tu. So uols, jangan ragu-ragu lagi dengan produk marine essence ni tau. Sebab Marine Essence ni memang produk yang bagus untuk kecantikan dan kesihatan kulit kita.

" MAJALAH NATURAL BEAUTY"


SABUN MARINE ESSENCE (KETUL)
SABUN MARINE ESSENCE BODY WASH
(CECAIR)
MARINE ESSENCE SHAMPOO
 Untuk tempahan produk Marine Essence boleh hubungi:

Zulaikah Aman
 010-5030497
014-5552558
(COD Area Puchong-Putrajaya)
#MiniStokisSHOM
#AgentSahMarineEssence
#PengedarDiperlukan
#Putrajaya #Selangor #KualaLumpur #Sabah #Sarawak 
#SabunKetiak #SabunHijau #MarineEssence #AgentMarineEssenceSelangor #AgentMarineEssenceKualaLumpur #AgentMarineEssenceSabah #AgentMarineEssenceSarawak #MasalahKulitKronik #Ekzema #Psoriosis 

TESTIMONI & FEEDBACK MARINE ESSENCE 

 "Marine Essence Beauty Bars hilangkan KETUAT"

 "Marine Essence Beauty Bars MENYEMBUHKAN MASALAH KULIT"

  "Marine Essence Beauty Bars HILANGKAN JERAWAT BADAN"

  "Marine Essence Shampoo HILANGKAN KELEMUMUR"

 "Marine Essence Beauty Bars MERAWAT EKZEMA BABY"

 "Marine Essence Beauty Bars MERAWAT MASALAH KULIT BABY"

 "Marine Essence Beauty Bars & Body Wash HILANGKAN BAU & JERAWAT BADAN" 

 "Marine Essence Beauty Bars HILANGKAN PARUT LUKA & JERAWAT" 

 "Marine Essence Beauty Bars MERAWAT KULIT SENSITIF" 

 "Marine Essence Beauty Bars HILANGKAN PARUT LUKA "  

 "Marine Essence Beauty Bars HILANGKAN MASALAH EKZEMA"

 "Marine Essence Beauty Bars MERAWAT MASALH KULIT KERING"

 "Marine Essence Beauty Bars MERAWAT MASALAH EKZEMA"  

 "Marine Essence Beauty Bars MERAWAT MASALAH KULIT ALERGI"  

Ika juga memerlukan Agent Marine Essence di setiap Negeri di Malaysia. Jika berminat boleh wassap Ika terus ya..


Zulaikah Aman
 010-5030497
014-5552558

#MiniStokisSHOM
#AgentSahMarineEssence
#PengedarDiperlukan
#Putrajaya #Selangor #KualaLumpur #Sabah #Sarawak 
#SabunKetiak #SabunHijau #MarineEssence #AgentMarineEssenceSelangor #AgentMarineEssenceKualaLumpur #AgentMarineEssenceSabah #AgentMarineEssenceSarawak #MasalahKulitKronik #Ekzema #Psoriosis 


No comments:

Post a Comment

Featured Post

PREMIUM BEAUTIFUL MURAH 2018

Popular Posts